fbqHiplailua ja övereitä kielareita! Cardi B:n ja raikulirakkaan käytös kummastutti Billboard-gaalan punaisella matolla – kuvat! | Seiska
Katso kuvat!
Offset ja Cardi B

Hiplailua ja övereitä kielareita! Cardi B:n ja raikulirakkaan käytös kummastutti Billboard-gaalan punaisella matolla – kuvat!

Hllwd | 02.05.2019 12:15

Räppäri Cardi B ja hänen räppärimiehensä Offset herättivät hämmennystä Billboard Music Awards -gaalan punaisella matolla Las Vegasissa.

Pariskunta sai kuvaajat hieraisemaan silmiään heidän tarjotessaan ihmisille melkoisen pehmpornoshow’n. Räppärit eivät pystyneet pitämään näppejään erossa toisistaan, ja he antautuivat kiihkeän suutelun vietäviksi.

Lue myös: Ex-strippari Cardi B myöntää huijanneensa miehiä hotellihuoneisiin - vei omaisuuden mennessään: "Minun piti tehdä niin selviytyäkseni"

Offset ja Cardi B

Cardi työnsi kielensä Offsetin kurkkuun erittäin näkyvästi.

Offset ja Cardi B

Offset nosti rakkaansa jalan ylös ja hieroi tämän reittä.

Katso myös: Cardi B loksautti kymmenien miljoonien ihmisten leuat – heilutti rintojaan häpeilemättä: En ole tehnyt näin ikinä - katso!

Uskottomuus varjosti liittoa

Vaikka Cardi B ja Offset käyttäytyivät hyvin intohimoisesti Billboard Music Awardsin punaisella matolla, ei heidän rakkaustarinansa ole ollut täysin mutkaton. Cardi nimittäin jätti Offsetin viime joulukuussa, kun räppäri jäi kiinni uskottomuudesta.

Räppärimies halusi saada vaimonsa takaisin keinolla millä hyvänsä. Hän muun muassa keskeytti Cardin konsertin Los Angeleissa joulukuussa järjestämällä suuren kukka-asetelman konserttilavalle. Asetelmassa luki: "Ota minut takaisin, Cardi!"

Tuolloin Cardi B oli lähinnä ärsyyntynyt pettäjämiehensä tempauksesta, ja Offset joutui viemään kukkansa pois lavalta. Myöhemmin Cardi päätti antaa Offsetille toisen mahdollisuuden ja palasi yhteen tämän kanssa.

Cardilla ja Offsetillä on hieman alle vuoden ikäinen tytär Kulture Kiari Cephus.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!