Hllwd

Herttuattaret Catherine ja Meghan riidoissa jo keväästä - rikkoiko häästressi välit?

21.12.2018 09:50

Brittiherttuattarien Catherinen, 36, ja Meghanin, 37, nihkeästä suhteesta on uutisoitu runsaasti viime viikkoina. Epäselvää on, onko kyse vain etäisestä suhteesta vai peräti välirikosta.

Hovin ystäväpiiriin lukeutuva henkilö paljasti People-lehdelle, että herttuattarien eripura alkoi viime keväänä prinssi Harryn, 34, ja Meghanin häiden aikoihin.

– Meghanin ja Katen välille syntyi väittely kolmevuotiaan prinsessa Charlotten pukusovituksesta. Morsiuslapsille oli järjestetty liian vähän sovituksia. Ne oli jätetty viime tinkaan, ja se oli kaikille stressaavaa.

Tilanne oli kärjistynyt niin, että Catherine oli hänen ja Meghanin kiivaan sananvaihdon jälkeen poistunut tilanteesta itkien.

Prinsessa Charlotte

Jälkikäteen herttuattaret olivat kenties selvittäneet riitansa, sillä hääjuhlaa edeltävällä illallisella Catherinen kerrotaan esiintyneen hyväntuulisena.

Myrskyä ilmassa?

Briteistä on aiemmin huhuttu, että Catherine ei hyväksy Meghanin tapaa puhutella palveluskuntaa. Catherine oli kuulemma näpäyttänyt Meghania, kun tämä oli puhutellut alentavasti hänen avustajaansa.

Meghan vaikuttaa tuoneen hoviin uutta turbulenssia. Tästä kyllä saatiin jo ennakkoon varoittava vihje prinssi Harryn suunnalta.

– Mitä Meghan haluaa, sen Meghan saa, Harryn juorutaan ilmoittaneen palatsin henkilökunnalle ennen hääpäiväänsä.

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan

 

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!