Herttuatar Catherinen synnytys alkoi - sairaalan luksussiivessä tarjolla muun muassa hierontaa ja samppanjaa!

Hllwd | 23.04.2018 12:16

Cambridgen herttuatar Catherine, 36, ja prinssi William, 35, ovat saamassa kolmannen lapsensa. Kensingonin palatsi tiedotti maanantaina (23.4.), että Catherine kirjautui aikaisin aamulla St. Maryn sairaalaan, jossa hän synnytti myös edelliset lapsensa. Myös prinssi William on syntynyt samassa paikassa.

Lue myös: Herttuatar Catherinelta harvinainen paljastus prinssi Williamin isyydestä!

Raskauden aikana Catherine kärsi aikaisempien raskauksien tapaan rajusta aamupahoinvoinnista, jonka takia hän joutui perumaan joitakin edustustehtäviään, mutta jaksoi kuitenkin usein edustaa tyylikkäänä lukuisissa tilaisuuksissa vielä raskauden loppuvaiheessa.

Lue myös: Herttuatar Catherinen raskaus loppusuoralla: Voi, miten ihana raskaustyyli - kuvat!

Pariskunnalla on ennestään kaksi lasta, 4-vuotias prinssi George ja 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Hierontaa ja samppanjaa

Herttuattarella on melkoisesti hulppeammat puitteet synnytyssalissaan kuin tavallisilla pulliaisilla. Williamin ja Catherinen kolmas lapsi näkee nimittäin päivänvalon St. Maryn sairaalan ylellisessä Lindo-siivessä. 

Lääkäri- ja kätilopalveluiden lisäksi tuoreille vanhemmille tarjoillaan erinomaista ruokaa, iltapäivätee ja hierontaa. 

– Lindossa oli viinilista, josta saattoi ottaa vaikkapa samppanjaa. Heti synnytyksen jälkeen äidille ja perheelle tuotiin herkullinen teetarjoilu, Lindo-siivessa synnyttänyt brittiäiti kertoi Hello!-lehdelle.

Sinnikkäät fanit

Innokkaimmat kuninkaallisfanit ovat pelanneet varman päälle ja leiriytyneet synnytyssairaalaan edustalle jo useita päiviä sitten. Näin tapahtui myös prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten syntymien aikaan.

Fanijoukko päivystää sairaalan pääovella kelillä kuin kelillä.

– Kun on tänne asti tullut, niin paluuta ei ole. En antaisi itselleni anteeksi, jos lähtisin kotiin ja juuri silloin Kate saisi lapsen, brittifani totesi People-lehdelle.

Rikkovat hovin sääntöä

Williamin ja Catherinen perhe on matkustellut ahkerasti. Viime vuonna uutisoitiin, että nelihenkisen perheen matkajärjestelyt ovat herättäneet närkästystä, koska William ja Catherine näyttävät rikkovan hovin sääntöä matkustamalla yhdessä lastensa kanssa.

Kuninkaallisen protokollan mukaan William ei saisi matkustaa samassa lentokoneessa lastensa kanssa. Syynä sääntöön on mahdollinen lento-onnettomuus, jossa kruununperilliset voisivat menehtyä. Siksi samalla lennolla ei saisi olla kahta kuninkaallisessa perimisjärjestyksessä olevaa henkilöä. Samasta syystä myös Georgen ja Charlotten pitäisi matkustaa eri lennoilla.

Lue myös: Prinssi William ja Catherine rikkovat toistuvasti hovin elintärkeää sääntöä - säännön rikkomisesta voi seurata järkyttävä katastrofi!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!