Herttuatar Catherinen riutunut olemus huolestuttaa – Dianan kohtalo uhkaa!

Hllwd | 09.02.2019 07:32

Monen britin mielestä Cambridgen herttuatar Catherine, 37, on sekä vaarassa palaa loppuun että sairastua syömishäiriöön, jos hänelle ei sallita hermolomaa, saati kahdenkeskistä aikaa rakastamansa miehen, Williamin kanssa.

Lue myös: Herttuatar Catherine sai lääkäriltä sokkiuutisen – ”Tällaisista asioista on vaikea puhua läheisille”

Kate on luonteeltaan täydellisyyden tavoittelija. Kun hän sai vuonna 2017 lempinimen Laiska-Kate edustustehtävien ”vähyyden” vuoksi, hän otti siitä pahasti itseensä. Kissanristiäisiä oli tuona vuonna 63, mutta kukaan ei tuntunut muistavan, että herttuatar odotti kolmatta lastaan ja kärsi koko odotusajan pahoinvoinnista ja oli saada raskausmyrkytyksen.

Katen riutunut olemus kielii stressistä ja huolista.
Katen riutunut olemus kielii stressistä ja huolista.

 

Lue myös: Herttuatar Catherine palasi äitiyslomalta töihin: edusti metsässä koululaisten kanssa – kuvat!

Meghan paineli ohi

Kate on synnyttänyt kolme lasta viidessä vuodessa, mikä kysyy vahvan fysiikan lisäksi myös henkisiä voimavaroja. Pikkuprinssi Louis syntyi huhtikuussa 2018, joten Kate ei päässyt vieläkään listakolmikkoon. Sen sijaan hovin tuorein tulokas, Meghan on jo ahkerimman edustajan, prinsessa Annen kannoilla.

Todellisuudessa Kate antautuu täysillä kulloiseenkin tehtäväänsä, eikä niihin käytettyä aikaa mitata edustuskäyntien määrällä.

Diana sairastui häämatkallaan bulimiaan ja kärsi siitä kymmenen vuoden ajan.
Diana sairastui häämatkallaan bulimiaan ja kärsi siitä kymmenen vuoden ajan.

 

Lue myös: Näin Cambridgen herttuapari William ja Catherine asuvat – herttuatar Catherine sisusti halpishuonekaluilla!

Syypää riitaan

Kritiikki on saanut Katen vanhenemaan silmissä. Silmäpussit paljastavat valvotut yöt. Aviomiehen, prinssi Williamin Diana-äiti ja Ruotsin kruununprinsessa Victoria kärsivät aikoinaan syömishäiriöistä. Diana sairastui bulimiaan kuultuaan Charlesin rakastajattaresta. Victoria puolestaan uurasti liikaa ja kärsi sydänsuruista sairastuen anoreksiaan.

Prinsessa Victoria parantui anoreksiasta päästessään velvollisuuksista eroon vuodeksi matkattuaan Yhdysvaltoihin opiskelemaan.
Prinsessa Victoria parantui anoreksiasta päästessään velvollisuuksista eroon vuodeksi matkattuaan Yhdysvaltoihin opiskelemaan.

 

Lue myös: Tuoreessa brittidokumentissa paneudutaan Catherinen ja Meghanin kohuttuun välirikkoon - hovimestari vertaa Meghanin kohtelua Dianan tilanteeseen aikoinaan!

Nyt Katen riutunut olemus kapeine käsivarsineen on saanut ihmiset ounastelemaan, että hänelläkin on puhjennut syömishäiriö johtuen hovin työmäärästä sekä ilkeistä huhuista, että hän olisi syypää aviomiehensä ja tämän veljen, prinssi Harryn välirikkoon sekä Meghanin syrjimiseen.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press, Lehtikuva ja Kungahuset.se
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!