fbq
Hllwd
23.06.2018 14:42
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Sussexin herttuapari Harry ja Meghan
Herttuapari Harry ja Meghan toteuttivat haaveensa: Muutto maalle vaatimattomaan kaksioon!
Hllwd
23.06.2018 14:42
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Sussexin herttuapari Harry, 33, ja Meghan, 36, on tehnyt kahden vuoden vuokrasopimuksen kiinteistöstä Englannin maaseudulla Cotswoldsissa, uutisoi Us Weekly.

Kiinteistö sijaitsee puolentoista tunnin ajomatkan päässä Lontoosta.

Harryn ja Meghanin talo on maatalon yhteydessä. Nuoripari ei selvästikään hakenut ylellistä lomapaikkaa, sillä pienessä vuokratalossa on vain yksi makuuhuone.

Cotswolds

Pihamökistä palatsiin

Harry ja Meghan ovat tottuneet ahtaisiin asuintiloihin. Heidän nykyinen kotinsa on Kensingtonin palatsin tiluksilla oleva sivurakennus, jossa pariskunnalla on käytössään kahden makuuhuoneen huoneisto.

Kensington Palace

Kovin kauaa Harry ja Meghan eivät kuitenkaan näin tiiviisti asu. He muuttavat pian palatsin puolelle 21 huoneen remontoituun huoneistoon Cambridgen herttuapari Williamin, 35, ja Catherinen, 36, perheen naapuriin.

Julkkisten kulmilla

Meghan on jo jonkin aikaa haaveillut kodista Englannin idyllisellä maaseudulla.

Cortswolds

Herttuaparin vuokratalo sijaitsee alueella, jolla viihtyy lukuisia julkisuudenhenkilöitä, kuten Top Gear -sarjasta tutut juontajat Jeremy Clarkson ja Richard Hammond, Fifty Shades of Grey -tähti Jamie Dornan sekä julkkispari David ja Victoria Beckham.

Samoilla kulmilla asuvat myös Harryn täti, prinsessa Anne ja tämän tytär Zara Phillips perheineen.

Reissua pukkaa

Vaikuttaa siltä, että Harrystä ja Meghanista on tulossa toimiva työpari hovin edustustehtäviin. Viikkoja häiden jälkeenkään he eivät ole malttaneet karata pitkälle kuherruslomalle vaan edustavat ahkerasti kuninkaallisen perheen rinnalla.

Vastikään hovi ilmoitti, että Harry ja Meghan suuntaavat jo elokuussa ensimmäiselle virkamatkalleen. Kohteita on useita: Australia, Fidži, Tonga ja Uusi-Seelanti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »