Hllwd
Katso kuvat!

Herranjestas, Emily Ratajkowski julkaisi Mykonokselta kuvamateriaalia, jota joutuu nyt jo pahoittelemaan - huhhuh, katso!

03.07.2018 18:51

Vähissä vaatteissa taajaan viihtyvä supermalli ja näyttelijä Emily Ratajkowski on viettänyt viime päivät Mykonoksen saarella Kreikassa, ja sen ovat hänen Instagram-seuraajansa todellakin huomanneet.

Emily on ystäviensä kanssa nauttinut Kykladien saariston kirkkaista vesistä luksusveneen kannelta käsin ja myös kreikkalainen ruoka on Emilylle maistunut upealla lomamatkalla, ainakin mikäli kaunottaren Instagram-tarinoita on uskominen.

Lue myös: Avioliitto ei hillitse nakuilevaa mallikaunotarta - Emily Ratajkowski riisui kaiken! Kuva!

Pelkkää lomailua Mykonoksen-reissu ei Emilylle kuitenkaan ole ollut, vaan Emily osallistui lauantaina huippumuotisaareksi nimitetyn Nammos Villagen lanseeraustilaisuuteen, jossa hänen rinnallaan edustivat myös huippumallit Gigi Hadid ja Kate Moss. Paikalla ollee valokuvaajat räpsivät näyttävästä kolmikosta aimo annoksen kuvia.

Gigi Hadid, Kate Moss ja Emily Ratajkowski Nammos Villagen lanseeraustilaisuudessa lauantaina.
Gigi Hadid (vas.), Kate Moss ja Emily Ratajkowski Nammos Villagen lanseeraustilaisuudessa lauantaina.

Some-seuraajien näkökulmasta Emilyn Mykonoksen-matkan kohokohta oli kuitenkin lekottelu Kreikan auringon alla erilaisissa lokaatioissa, mutta valtaosin ökyveneen kannella. Niin paljon Emily on Mykonokselta bikinikuvia julkaissut.

Lue myös: Huh, mikä itsensäpaljastelija: Emily Ratajkowskin läpinäkyvä trenssi paljastaa rinnat täysin, nänni näkyy läpi - kuva!

 

🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu

Liekö Emily saanut kuvistaan palautetta faneiltaan, mutta joka tapauksessa tiistaina Emily julkaisi hieman pahoittelevankin päivityksen Mykonoksen-matkansa päätteeksi.

Mykonokselta Pariisiin tiistaina lentänyt Emily nimittäin kirjoitti tiistaisen bikinikuvansa ohessa vannovansa, että kyseessä on Kreikan-loman viimeinen sen kaltainen otos.

- Hei Mykonos, olit täydellinen. Vannon, että tämä on viimeinen kuva minusta veneessä lol, Emily kirjoitti alla olevan kuvan oheen.

Lue myös: Huhhuh, Emily Ratajkowski poseerasi aviomiehelleen täysin alasti - katso seksiä tihkuvat kuvat!

Emilyn viimeaikaisia sometoimia katsoessa ei ole syytä ihmetellä, miksi Emily moisen tekstin Instagramissaan julkaisi.

 

📹

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu

Myös paparazzi löysi Emilyn Mykonokselta.
Myös paparazzi löysi Emilyn Mykonokselta.
 

📷

Henkilön Emily Ratajkowski (@emrata) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Rex Features & All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!