Hllwd
Katso kuvat!

Hätkähdyttävät kuvat! Syöpätaistelun läpikäynyt Val Kilmer tähdittää tulevaa Top Gun 2- elokuvaa - tältä "Iceman" näyttää nykyisin!

09.07.2019 22:01

Vuonna 1986 julkaistu Top Gun -elokuva oli aikansa suurimpia menestyksiä. Yksi elokuvan tähdistä Tom Cruisen rinnalla oli Tom ”Iceman” Kazanskia näyttelevä Val Kilmer, 59.  Elokuvassa sankarien välejä kuvataan jännitteisiksi, mutta lopulta luottamus ja ystävyys voittavat epäluulot. Harva tietää, että miehet ovat ystävykset myös oikeassa elämässä. 

Hittielokuva toi mukanaan naisväen huomion ja Val yhdistettiinkin useisiin naisnäyttelijöihin, kuten Cindy CrawfordiinCheriin ja Michelle Pfeifferiin. Val oli naimisissa brittiläisen näyttelijä Joanna Whalleyn kanssa vuodet 1988-1996. Sen jälkeen hän ei tiettävästi ole solminut uusia liittoja.

val kilmer

val kilmer tom cruise

Julkisuuden valokeilasta mielellään muutenkin syrjässä pysytellyt Val on ollut 2010-luvulla pitkälti omissa oloissaan. Vuonna 2017 hänellä todettiin kurkkusyöpä.

Lue myös: Jane Fonda paljasti: Huulestani leikattiin syöpäkasvain – Kuva!

Maanantaina 8. heinäkuuta näyttelijä nähtiin koripallo-ottelussa Los Angelesissa. Kyseessä oli hyväntekeväisyystapahtuma. Tältä rankat syöpähoidot läpikäynyt mies näyttää nykyisin. 

val kilmer

val kilmer

Top Gun 2

Sairaus on jättänyt konkarinäyttelijään jälkensä, etenkin hänen äänensä on leikkausten myötä muuttunut. Miehen terveydentila on kuitenkin hyvä, sillä Val tähdittää tulevaa Top Gun 2 -elokuvaa!

Top Gun 2 oli alun perin määrä julkaista tänä vuonna, mutta tuotannollisista haasteista johtuen ensi-ilta siirtyi vuodella. Tällä tietoa hävittäjät ja lentäjä-ässät valtaavat valkokankaan ensi kesäkuussa. 

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!