Hyppää pääsisältöön
megxit

Harryn kova paikka: Taipuako vaimon vaiko kuningattaren tahtoon - kriisipalaveri meneilllään!

Ison-Britannian kuningashuoneen tilanne muistuttaa tällä hetkellä saippuaoopperaa.
Entinen näyttelijä, nykyinen herttuatar Meghan (Markle) haluaa elää prinssi Harryn ja 
Archie-vauvan kanssa vapaata elämää ja muuttaa kauas pois Pohjois-Amerikkaan. Jos Meghan onnistuu irrotautumaan velvollisuuksistaan, hän voi jatkaa omaa uraansa ja yltää kiinnostavuutensa avulla satumaisiin palkkioihin.

Maanantaina 13.1. on perhepalaverin, tai oikeammin kriisikokouksen aika, kun prinssi-isä Charles, prinssiveli William ja itse kuningatar Elisabet (II) tapaavat Sandringhamin kartanossa Harryn.

Brittilehdistön sisäpiirilähteiden mukaan kuningatar aikoo laittaa pojanpoikansa koville. Haluaako Harry todella seurata vaimoaan ulkomaille ja asettaa kuningashuoneen ennennäkemättömään tilanteeseen? 
Onko koko perheen, tai "firman", kuten sanonta kuuluu, uskottavauus vaakalaudalla? Mitä entinen huliviliprinssi aikoo tehdä? 

Keskustelun sisältö tuskin tulee koskaan julki koko laajuudessaan, mutta kuningattaren kanta lienee selvä: Harryn ja Meghanin pitäisi jatkaa elämäänsä Isossa-Britanniassa kuten tähänkin saakka ja idea Pohjois-Amerikkaan muuttamisesta olisi syytä haudata.

Lehtitietojen mukaan Meghan (ja Archie-vauva) osallistuvat neuvonpitoon puhelimen välityksellä.
Jää nähtäväksi, kumman tahto painaa painaa lopulta Harryn vaakakupissa enemmän: Meghanin vai kuningattaren.

Lue myös! 

Meghanin ja Harryn salatut palaverit paljastuivat – mukana Hollywoodin kriisiasiantuntijoita, asianajajia ja managereja!

Megxit! Prinssi Harryn ja Meghanin sokkipäätös aiheutti kaaoksen brittihovissa: Kaikilla on selkäänpuukotettu olo!

Lähteet: Daily Star, Daily Mail, BBC.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!