Hän on räppäri Nipsey Husslen murhasta epäilty - tunnetaan kaduilla "Paskiaisena"

Hllwd | 03.04.2019 20:33

Räppäri Nipsey Hussle sai surmansa maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Kyseessä on epäilty murha, sillä Hussle ammuttiin kylmäverisesti hänen vaateliikkeensä edustalla Los Angelesissa.

Ampumisessa loukkaantui myös kaksi sivullista. Yhdysvaltalaismedia TMZ kertoo, että räppäri oli käymässä liikkeellään, sillä hänen oli tarkoitus antaa vankilasta vapautuneelle kaverilleen uusia vaatteita, jotta tämä näyttäisi edustavalta tapaamisissa. 

Räppäri Nipsey Hussle on kuollut – ammuttiin vaateliikkeensä edessä

Murhasta epäilty Eric Holder pidätyskuvassa 

Nipsey

Pidätys

Poliisi pääsi valvontakameratallenteiden avulla nopeasti epäillyn murhaajan jäljille. Pidätys tapahtui tiistaina 2.4. Epäilty on alueellaan tunnettu taparikollinen Eric Holder alias Paskiainen.

Poliisi on kuullut myös Holderin kanssa autolla rikospaikalta poistunutta naista, mutta tätä ei ole vangittu. Poliisille nainen kertoi, ettei ollut tietoinen tapahtumien kulusta kaupalla eikä Holderin epäillystä suunnitelmasta tehdä henkirikos. 

TMZ kertoo viranomaislähteisiinsä viitaten, että epäilty viettää tutkintavankeutta eristyksissä, sillä muut vangit saattaisivat uhata hänen henkeään. Yhdysvalloissa käytössä oleva takuujärjestelmä mahdollistaisi periaatteessa Holderin vapauttamisen tutkintavankeudesta.

Tuomarin asettama runsaan seitsemän miljoonan dollarin takuuvaatimus kuitenkin takaa, että epäilty pysyy kiven sisässä oikeudenkäyntiinsä asti. Mikäli hänet todetaan syylliseksi murhaan, hän voi saada elinkautisen vankeusrangaistuksen. 

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!