Katso kuvat!
Muodonmuutokset.

Hämmästyttäviä muodonmuutoksia: Hollywood-tähtien paino hyppelee – ällistyttävät kuvat!

12.08.2018 14:41

Seiska kertoi aikaisemmin popdiiva Mariah Careyn uskomattomasta muodonmuutoksesta ja hänelle tehdystä laihdutusleikkauksesta.

Lue lisää: Popdiiva Mariah Careyn muuttunut ulkonäkö hämmästyttää: laulajan vatsalaukkua pienennettiin – katso kuvat ennen ja jälkeen!

Myös monet muut Hollywood-tähdet ovat muuttaneet ulkomuotoaan huomattavasti.

Kävi ihonkiristyksessä!

Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjan June Shannon, 38, on laihtunut hämmästyttävän paljon. Sarjassaan tyttärensä Alanan kanssa esiintyvä Mama June on aiheuttanut ihmetystä muodonmuutoksellaan. Hän on laihtunut niin treenaamalla kuin laihdutusleikkauksella. Merkittävä ulkoinen muutos ei ole kuitenkaan ollut ilmaista, vaan hänen ihonkiristysoperaationsa on käynyt hintavaksi.

– Leikkauksiin kului rahaa noin 75 000 dollaria, Mama June kertoi Wendy Williamsin tv-haastattelussa.

Lue myös: Oho, yli 20 kiloa lihonut Sara Forsberg laihtui muutamassa kuukaudessa hurjasti - katso ennen ja jälkeen -kuvat!

June vuonna 2015 ja 2018.
June vuonna 2015 ja 2018.

Repsahdusvuosi!

Vuosituhannen vaihteessa kuvatusta The O.C. -sarjasta julkisuuteen ponnahtanut näyttelijä-malli Mischa Barton, 32, on ollut 15 viime vuotta paparazzien tähtäimessä. Mielenterveydellisistäkin ongelmista kärsinyt tähti on totuttu näkemään hoikassa kunnossa. Vuosi 2014 oli Mischalle ilmeisen raskas, sillä hän lihoi tuolloin huomattavasti. Sittemmin hän on kuitenkin palannut itselleen luontaisiin mittoihin.

Mischa vuonna 2014 ja 2016.
Mischa vuonna 2014 ja 2016.

Lue myös: Oi, mitä nostalgiaa: O.C:sta jo 15 vuotta – näin supersuloinen oli rakastettu teinipari!

Kilot eivät häiritse!

Laulaja Christina Aguilera, 37, on tullut tunnetuksi sekä mahtavasta lauluäänestään että painonsa jojoilusta. Viime vuodet Christina onkin ollut hieman pyöreämmässä kunnossa. Kahden lapsen äiti julkaisi kesäkuussa kahdeksannen studioalbuminsa, eivätkä tosifanit välitä laulajattaren pyöristyneestä ulkomuodosta musiikista nauttiessaan.

Christina vuonna 2013 ja 2018.
Christina vuonna 2013 ja 2018.

Lue myös: Christina Aguilera rohkeana: poseerasi rennosti toinen rinta paljaana – kuva!

Paino jojoilee edelleen!

Pitkän uran tehnyt näyttelijä Kirstie Alley, 67, on vuosien mittaan kerryttänyt vyötärölleen lisäpainoa, eikä hän ole samoissa mitoissa kuin ennen. Kirstie on myös jojoillut painonsa kanssa rajusti, ja painonmuutokset ovat olleet radikaalimmasta päästä. Kirstie on myös puhunut avoimesti taistelustaan painonsa kanssa.

Kirstie vuonna 2004 ja 2015.
Kirstie vuonna 2004 ja 2015.

Lue myös: 60-vuotiaan näyttelijän kurvit ovat huikeat!

Lähes tunnistamaton!

Näyttelijä Jonah Hill, 34, on viime vuosina paneutunut painonpudottamiseen. Vielä vuonna 2010 tähti oli melkoisen tukevassa kunnossa. Huumoristaan tunnettu Jonah on karistanut jo useamman kymmentä kiloa, vaikkakin tuoreet kuvat paljastavat osan kiloista tulleen takaisin.

Jonah vuonna 2010 ja 2018.
Jonah vuonna 2010 ja 2018.

 

Teksti: Emmi Ikonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!