Halle Berry joutui anelemaan elokuvarooleja: Kauneuskilpailut laskivat uskottavuuttani!

Hllwd | 15.09.2016 18:23

Näyttelijä Halle Berry on uransa aikana nähty vaihtelevissa rooleissa aina huumeidenkäyttäjästä Bond-tyttöön. Roolit eivät kuitenkaan ole tulleet Hallelle annettuina. WMagazinen mukaan Hallen piti lähes anella, että hänet otettiin Hollywoodissa tosissaan. Halle kertoo lehdelle, että hän tarkoituksella haki rooleihin, joissa hän ei joutuisi esittämään viehättävää persoonaa. Halle kertoo inttäneensä pitkään elokuvaohjaaja Spike Leen kanssa saadakseen Jungle Fever -elokuvan huumeidenkäyttäjän roolin.

– Tulin elokuva-alalle kauneuskilpailujen maailmasta, ja kun ihmiset kuulivat taustastani, statukseni näyttelijänä laski. Yritin peittää sen osan persoonastani ja valitsin rooleja, joissa en joutunut turvautumaan fyysiseen ulkomuotooni. Se oli hyvä tapa saada uskottavuutta tällä alalla, Halle kertoo lehdelle.

 

Poikaystävä ilmoitti kauneuskisoihin

Halle ajautui kauneuskilpailuihin silloisen poikaystävänsä avustuksella. Poikaystävä ilmoitti Hallen salaa kauneuskilpailuun.

– Sain kirjeen postissa, jossa luki ’’Olet yksi Miss Team Ohion finalisteista’’. Ihmettelin kirjettä, jolloin poikaystäväni kertoi lähettäneensä heille tanssiaiskuvani. Lopulta menin kisaan ja voitin sen. Kun voitat kisan, siitä alkaa tietynlainen lumipalloefekti. Pitää osallistua seuraavaan kisaan ja taas seuraavaan kisaan. Hävisin ensimmäisen kerran Miss USA -kilpailussa. Siihen päättyivät kauneuskilpailuni.

 

Halusi journalistiksi

Idean näyttelemisestä hän sai opettajaltaan. Halle itse ajatteli tuolloin, että hänestä tulee journalisti.

– Välillä mietin, miten elämäni eroisi nykyisestä, jos olisin journalisti. Mitä jos en olisi valinnut tätä elämää? Millaista elämäni olisi? Mutta en valita. Rakastan näyttelemistä, Halle sanoo.

Hallesta tuli vuonna 2002 ensimmäinen afroamerikkalainen nainen, joka voitti parhaan naispääosan Oscarin. Palkinto tuli Monster’s Ball -elokuvan roolisuorituksesta.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!