Hllwd
Katso kuvat!

Gwyneth Paltrow meni salaa naimisiin – paljastiko äidin kantamus tarkoin varjellun salaisuuden?! Kuvat!

16.04.2018 23:12

Näyttelijä Gwyneth Paltrow'n ja ohjaaja Brad Falchukin huhutaan menneen naimisiin.

Pariskunta järjesti suuret julkkisjuhlat Los Angeles Theaterissa eilen sunnuntaina. Tietojen mukaan tilaisuuden oli kerrottu olevan kihlajaiset, mutta huhujen mukaan teatterissa juhlittiinkin Gwynethin ja Bradin häitä.

Lue myös: Gwyneth Paltrow meni kihloihin: ”Harkitsin tätä yli vuoden” – julkaisi yhteiskuvan rakkaastaan ja ex-miehestään!

Gwyneth Paltrow ja Brad Falchuk

Häähuhut saivat vettä myllyynsä, kun Gwynethin äiti Blythe Danner saapui paikalle morsiuspukuihin erikoistuneen Monique Lhuillierin pukupussi kädessään.

Blythe Danner

Tämä on Gwynethin toinen avioliitto. Hän oli naimisissa Coldplay-yhtyeen solistin Chris Martinin kanssa vuosina 2003-2016. Heillä on kaksi yhteistä lasta, 13-vuotias tytär Apple Martin ja 12-vuotias poika Moses Martin.

 

Juhlavieraina Hollywoodin supertähtiä

Gwynethin ja Bradin juhlissa nähtiin lukuisia Hollywood-tähtiä. Muun muassa Jennifer Aniston, Kate Hudson, Reese Witherspoon ja Julia Roberts kuvattiin juhlapaikan ulkopuolella.

Lue myös: Gwyneth Paltrow'n verkkosivusto ohjeistaa: Näin teet suolihuuhtelun kahvilla!

 

Gallery placeholder

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!