Hllwd

George Michaelin ex-rakastaja ja huumekuriiri väittää: Hän oli pahasti koukussa!

23.01.2017 11:30

Wham-laulaja George Michael menehtyi kotonaan viime jouluna. Nyt George Michaelin ex-rakastaja kertoo The Sun -lehdelle, että todellisuudessa laulaja olisi ollut koukussa huumeeseen, jota he kutsuivat nestemäiseksi g:ksi.

Aikuisviihdestudion omistava Paul Stag kertoo haastattelussa, että pariskunta tapaili yhdeksän vuoden ajan. Suhde päättyi vuonna 2013.

- George oli hulluna g:n. Hän rakasti sitä. Olen 100 % varma, että hänellä oli kuolleessaan huumeita veressään. George oli erittäin seksuaalinen ihminen ja hänen mielessään huumeet tarkoittivat seksiä ja seksi huumeita. Uskon, että hän ei erottanut niiden eroa vielä edes kuolinpäivänään, Paul kertoo.

"Jouduin heittämään hänet ulos"

Paul kertoo lehden haastattelussa, että hänen ja George Michaelin suhde muuttui loppumetreillä katastrofaaliseksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

- Näin George Michaelin romahtavan monta kertaa. Hän oksensi kylpyhuoneeni lattialle ja minun täytyi heittää hänet ulos asunnostani, Paul kertoo tapahtumista.

Paul oli myös Michaelin diileri. Mies kertoo Michaelin kutsuneen hänet luokseen jopa 500 kertaa, mutta aina tapaamisissa ei ollut kyse seksistä vaan huumeista, joita Paul toimitti pienissä samppoopulloissa.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!