Hyppää pääsisältöön
George Michael

George Michael haudan lepoon: ex-rakas herätti pahennusta!

Joulupäivänä kuolleen laulajan George Michaelin hautajaisissa ei säästytty draamalta.

George Michaelin hautajaisia vietettiin tiistaina (28.3.), ja tilaisuudessa nähtiin laulajan perheenjäsenten lisäksi hänen läheisiä ystäviään, muun muassa laulaja Geri Horner, malli Kate Moss ja entinen bändikaveri, Wham!-yhtyeestä tuttu Andrew Ridgeley.

Tietojen mukaan Geri piti tilaisuudessa muistopuheen.

George Michael
Tietojen mukaan George Michael haudattiin äitinsä viereen Highgaten hautausmaalle.

 

Ex-rakas kuokki

Georgen ex-rakas Fadi Fawaz ei suostunut jäämään hautajaisten ulkopuolelle, vaikka laulajan perhe oli kieltänyt häntä saapumasta paikalle. Fadi oli nähty kävelyllä Georgen kodin lähettyvillä, ja paikalla ollut kuvaaja oli kysynyt häneltä, aikoiko hän osallistua hautajaisiin. Tilanteen jälkeen Fadi oli kiirehtinyt kotiinsa vaihtamaan mustan puvun päälleen.

Fadi saapui hautajaisiin viimeisenä, ja hän pääsi kuin pääsikin turvamiesten ohi hautajaistilaisuuteen.

− Viimeisenä paikalle saapuminen oli Fadilta fiksu veto. Hän pääsi sisälle tilaisuuden jo alettua. Kukaan ei halunnut Fadia hautajaisiin, ja hänelle annettiin tarkoituksellisesti väärä aika ja paikka, Radar Onlinelle kerrottiin.

Fadi Fawaz
Fadi Fawaz löysi George Michaelin elottomana joulupäivänä.

 

”Epäkunnioittavaa!”

Vaikka Fadi on yrittänyt vakuuttaa sosiaalisessa mediassa olleensa kutsuttujen joukossa, ei edesmenneen laulajan perhe halunnut häntä paikalle. George Michaelin serkku Andros Georgiou pettyi nähdessään Fadin tilaisuudessa.

− Vaikutti siltä, että Fadi halusi olla paikalla vain siksi, että hänen itsensä mielestä hänen kuului olla siellä. Hänelle kyse oli ainoastaan omasta ylpeydestä. Monien mielestä oli todella epäkunnioittavaa häneltä saapua paikalle, Andros kommentoi.


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
All Over Press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!