fbqFutistähti yritti maksaa uhrinsa hiljaiseksi – Cristiano Ronaldon raiskausskandaali sai urheilujätti Niken varpailleen: miljardin sponsorisopimus vaarassa! | Seiska
Hllwd
20.10.2018 19:05
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Cristiano Ronaldo
Futistähti yritti maksaa uhrinsa hiljaiseksi – Cristiano Ronaldon raiskausskandaali sai urheilujätti Niken varpailleen: miljardin sponsorisopimus vaarassa!
Hllwd
20.10.2018 19:05
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Yksi maailman suosituimmista jalkapalloilijoista, portugalilaissyntyinen Cristiano Ronaldo, 33, on joutunut keskelle seksiskandaalia.

Lasvegasilainen Kathryn Mayorga on nostanut syytteen Ronaldoa vastaan ja väittää futistähden raiskanneen hänet kesäkuussa 2009.

Mayorgan mukaan rikos oli tapahtunut, kun hän oli vieraillut kutsusta Ronaldon Las Vegasin -hotellin kattohuoneistossa.

"Maine todella vaarassa"

Haasteessa todetaan, että Ronaldo oli vuonna 2010 yrittänyt maksaa uhrinsa hiljaiseksi yli 340 000 eurolla. Mayorga oli tuolloin allekirjoittanut sopimuksen tähden kanssa.

Las Vegasin poliisi ilmoitti aloittavansa tapauksen tutkimukset tänä syksynä.

– Ronaldo on yksi planeettamme tunnetuimmista ihmisistä. Mutta luulen, että Ronaldon maine on nyt todella vaarassa, Sports Illustrated -lehden jalkapallokolumnisti harmitteli NBC:lle.

Isot sopimukset vaarassa

Tapaus on saanut sponsorit varpailleen. Muun muassa urheilujätti Nike on ilmoittanut huolensa. Yrityksellä on miljardin dollarin sopimus Ronaldon kanssa.

Ronaldo ei toistaiseksi ole kommentoinut raiskausväitteitä.