Courteney Cox

Frendit-tähti epätoivoisena uransa suhteen – parisuhde romahduspisteessä?!

04.10.2017 13:32

Frendit-sarjasta parhaiten tunnetun Courteney Coxin kerrotaan tekevän kaikkensa vakiinnuttaakseen asemansa ohjaajana, mutta hänellä on ollut haasteita rahoitusten kanssa.

Radar Onlinen mukaan näyttelijä on raivoissaan siitä, että Hollywood-kaunotar Angelina Jolie saa rahoituksen kaikkiin projekteihinsa, vaikka hänen ohjaamansa elokuvat ovat olleet pahoja floppeja.

− Courteney haluaa täysipäiväiseksi ohjaajaksi, ja hän käy asemastaan kovaa taistelua. Hän on perunut tapaamisia mahdollisiin näyttelijäntöihin liittyen ja jumittunut tietokoneelleen omien käsikirjoitustensa pariin, lähipiiristä kerrotaan.

Eniten Courteneyn epätoivo on vaikuttanut hänen parisuhteeseensa muusikko Johnny McDaidin kanssa.

− Hän jättää Johnnyn huomiotta, ellei asia liity heidän yhteiseen työprojektiinsa. Johnny on kärsivällinen, mutta hänenkin sietokyvyllään on rajansa. He eivät nauti enää treffi-illoista, eikä Courteney puhu muusta kuin työhönsä liittyvistä asioista. Johnilla on sellainen olo, että hänen tunteitaan ei huomioida lainkaan. Hän on avoimesti pohtinut, olisiko heidän parempi pitää suhteessaan taukoa tai olla pelkästään ystäviä.

 

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!