fbq
Hllwd
28.04.2017 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Katy Perry
Fanit raivostuivat - ihmisoikeuspalkinnon saanut Katy Perry yhdisti voimansa homofobisen räppitrion kanssa!
Hllwd
28.04.2017 12:00
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Laulaja Katy Perryn uusi single Bon Appétit on saanut kylmän vastaanoton laulajan ihailijoilta.

Katy Perry julkaisi uuden kappaleensa tänään perjantaina (28.4.). Laulajan fanit pettyivät idolinsa päätökseen tehdä yhteistyötä räppitrio Migosin kanssa. Migosin jäsenet aiheuttivat pahennusta homofobisilla kommenteillaan räppäri iLoveMakonnenin seksuaalisesta suuntautumisesta. ILoveMakonnen tuli kaapista alkuvuonna saaden kannustavia viestejä sosiaalisessa mediassa.

− Ihmiset tukivat häntä? Se johtuu siitä, että maailma on v**un sekaisin, räppitrio sanoi The Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Kovaa kritiikkiä somessa

Katy Perryn fanit eivät ole peitelleet pettymystään idolinsa yhteistyöstä Migosin kanssa. Katy Perry palkittiin maaliskuussa sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ajavan Human Rights Campaignin palkintojuhlassa tasa-arvopalkinnolla. Kiitospuheessaan Katy kiitti homoyhteisöä ja puolusti heidän oikeuksiaan.

− Vähemmistöryhmät palkitsivat Katyn hiljattain, ja nyt hän teki yhteiskappaleen näiden homofobikkojen kanssa? Katy, ihan oikeasti, käyttäjänimi Abe Lincoln kommentoi YouTubessa.

Twitterissä monet kritisoivat laulajaa hänen viime aikaisten poliittisten kannanottojen ja uuden kappaleensa ristiriidasta.

− Tämä on Katyn ”valveutunut” aikakausi, mutta silti hän työskentelee homofobisen Migosin kanssa? Hän on roskaa ja epätoivoinen, nimimerkki MadamClinton kommentoi Twitterissä.

− Katy Perryllä on uudella kappaleellaan homofobinen räppäri pian sen jälkeen, kun hän sai palkinnon ihmisoikeusgaalassa, BitchOuttaOrder komppasi pahoinvoivalla emojilla.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »