Katso kuva!

F1-tähti Max Verstappen seurustelee ruotsalaisen rata-autotähden kanssa – kuva!

Hllwd | 25.03.2018 08:32

Formula 1 -kausi starttasi tänä viikonloppuna Australian Melbournessa.

Red Bull -tallin hollantilainen hurjapää Max Verstappen, 20, voi tarpeen tullen kysellä ajovinkkejä rakkaaltaan, sillä hänen naisystävänsä, ruotsalainen Mikaela Ahlin-Kottulinsky on myös kilpakuski. Nainen kisaa STCC-rata-autosarjassa.

Max Verstappen ja tyttöystävä.

Lue myös: Oho, Fernando Alonso pokasi MotoGP-supertähden exän: Linda, 28, on superkuuma malli – kuvat!

Ajovinkkejä Max voi kysyä myös isältään, Jos Verstappenilta, joka ajoi F1-sarjassa vuodesta 1994 kauden 2003 loppuun asti muun muassa Benettonin, Tyrrellin ja Minardin autoilla.

Maxista tuli kaikkien aikojen nuorin F1-kilpailuun osallistunut kuljettaja, kun hän aloitti uransa Australian GP:ssä maaliskuussa 2015 Red Bullin kakkostiimin, Toro Rosson kuljettajana. Kesken seuraavan kauden hänet nostettiin Toro Rossolta Red Bullin kuljettajaksi. Hänestä tuli F1:n historian nuorin Grand Prix -voittaja, kun hän voitti heti ensimmäisen Red Bullilla ajamansa kilpailun Espanjassa toukokuussa.

Mikaelan suvusta löytyy tunnettuja moottoriurheilijoita rallin puolelta. Hänen isoisänsä Freddy Kottulinsky on ainoa ruotsalainen Paris Dakar -rallin voittaja. Mikaelan äiti Susanne Kottulinsky, isä Jerry Åhlin ja veli Fredrik Ahlin ovat menestyneet erilaisissa rallikilpailuissa.

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!