Kris Jenner

Ex-vaimo raivostui Caitlyn Jennerin paljastuskirjasta: Kaikki keksittyä!

Hllwd | 21.04.2017 07:06

Transsukupuolisen Caitlyn Jennerin kohuttu The Secrets of My Life -kirja on saanut hänen ex-vaimonsa Kris Jennerin raivon partaalle.

LUE MYÖS: Caitlyn Jenner seksielämästään Kris Jennerin kanssa: Tunsin oloni epämukavaksi!

Kirjassa Caitlyn kirjoittaa entisestä vaimostaan varsin ikävään sävyyn, ja hänen mukaansa seksi Krisin kanssa tuntui epämiellyttävältä. Caitlyn, tuolloin vielä Bruce Jenner, ja Kris olivat naimisissa 24 vuotta.

− Luin kirjan. Ainoa minuun liittyvä positiivinen asia oli se, että olin kerran sosiaalisesti todella hyvä yksissä juhlissa joskus. Missään ei ollut mitään järkeä. Kaikki oli täysin keksittyä! Miksi kaiken pitää olla aina niin, että minä olen kamala ämmä ja kusipää, Kris sanoo Keeping Up With The Kardashians -sarjassa.

Kris järkyttyi ex-aviopuolisonsa väitteistä, joiden mukaan tämä oli tietoinen puolisonsa transsukupuolisuudesta.

− Caitlyn sanoi, etten ymmärtäisi kuitenkaan. Läpi kirjan jauhetaan siitä, kuinka minä muka tiesin. ”Kris tiesi ennen kuin rakastelimme.” Olin aivan, että mitä helvettiä!

"En ole ollut ikinä näin vihainen ja pettynyt"

Krisin mukaan Caitlyniä ei kiinnostanut pätkääkään hänen tai heidän perheensä ajatukset sukupuolenkorjaukseen liittyen.

− Yritin kaikin keinoin parantaa suhdettamme ja ottaa aikaa ajatellakseni, josko asiassa oli puolia, joita en osannut nähdä. Avasin sydämeni ihmiselle, jota ei kiinnosta p*skaakaan. Minulle riittä. En ole ollut ikinä näin vihainen ja pettynyt.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!