fbq
Hllwd
14.04.2017 18:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Mel B ja Stephen Belafonte
Ex-mies raivoissaan – Mel B jätti rahattomaksi!
Hllwd
14.04.2017 18:30
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Spice Girls tähti Mel B ei päästä tulevaa ex-aviomiestään Stephen Belafontea helpolla.

Maaliskuun loppupuolella avioerohakemuksen jättänyt Mel on evännyt Stepheniltä pääsyn heidän pankkitileilleen. Tietojen mukaan Stephen kontrolloi mielivaltaisesti Melin omaisuutta, ja tilanteen muuttuminen on saanut hänet järkyttymään.

− Stephen otti asian todella raskaasti. Mel veti vihdoin maton hänen jalkojensa alta ja jätti Stephenin täysin oman onnensa nojaan. Stephen pystyi käyttämään Melin kymmenien miljoonien omaisuutta omavaltaisesti niin pitkään, ettei hän edes tiedä miten toimia nyt, lähipiiristä kerrotaan.

Stephenin kerrotaan ottaneen yhteyttä ex-puolisoonsa Nicole Contrerasiin ja anelleen tältä rahaa. Nicole ja Stephen erosivat riitaisissa merkeissä 2000-luvun alkupuolella, ja Stephen tuomittiin Nicolen pahoinpitelystä.

Miljoonakorvauksilla ankara ehto

Lehtitietojen mukaan Mel suojelee kymmenien miljoonien omaisuuttaan. Hän on kuitenkin suostunut maksamaan Stephenille noin kuusi miljoonaa euroa. Lisäksi Mel antaa ex-miehensä pitää yksityisen saaren, jonka laulaja osti ex-miehelleen syntymäpäivälahjaksi vuonna 2014.

Melin anteliaan tarjouksen mukana tulee kuitenkin tiukka vaatimus: Stephen ei saa puhua avioerosta ja eroprosessista mitään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »