Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Bella Thorne

Ex-lapsinäyttelijän video Instagramissa hipoo jo pornon rajoja! Valelee alastonta kehoaan kermavaahdolla ja vilauttelee "pandoran lipastaan" koko kansalle - katso!

Näyttelijä Bella Thornen, 20, tuoreimmat Instagram-videot osoittavat, että viimeisetkin rippeet hänen viattomuudestaan ovat tipotiessään!

Lue myös: HAH! NAKUKUVILLA KOHAUTTANUT 20-VUOTIAS DISNEY-KAUNOTAR YRITTI POSEERATA SEKSIKKÄÄSTI PIENISSÄ BIKINEISSÄ RANTAVEDESSÄ: "SUPERVAIKEAA JA EPÄMUKAVAA" - KATSO KUVA!

Rohkeita somepostauksia tekevä kaunotar on julkaissut Instagram-tilillään videoita, joissa hän leikkii viettelevänä niin suklaan kuin kermavaahdonkin kanssa. Videolla Bella on ilman rihman kiertämää. 

Kyseisen videon on tarkoitus promota Bellan meikkisarjaa, tarkemmin Sexual Chocolate -nimistä huulipunaa. Kyseessä ei siis ole mikään perinteinen kikka, miten myydä kosmetiikkaa.

Kaunotar kertoo ohjanneensa ja suunnitelleensa itse videon. 

- Veli, olen kuuma ja tämä huulipuna tekee minut entistä kuumemmaksi, Bella kirjoitti toisen videon yhteyteen englanniksi. 

Videon yhdessä kohtauksessa kaunotar heiluttelee jalkoja niin, että hänen sulonsa vilkkuvat koko kansan nähtäville, tosin hieman blurrattuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bro I’m hot af and this lip stain makes me feel even sexier @thornebybella

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Bella on julkaissut "ruokaleikeistään" myös kuvia Instagram-tilillään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Would you rather be covered in whipped cream or chocolate??

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

V happy about all the write ups about my directing and my new makeup line 😍😍 @thornebybella link in bio

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Rexfeatures ja Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!