Hllwd
Katso kuvat!

Esikoistaan odottaville Orlando Bloomille ja Katy Perrylle ikävä tragedia - etsintäkuulutus kadonneesta lemmikkikoirasta julki: "Sydämeni on särkynyt!"

16.07.2020 22:11

Näyttelijäkomistus Orlando Bloomin rakas Mighty-koira on kadonnut Kaliforniassa. Nyt laulajakaunotar Katy Perryn kihlattu on murheen murtama, koska söpö lemmikki on teillä tietymättömillä. 

Hän yrittää saada apua sosiaalisen median voimalla tähän ikävään tilanteeseen. Orlando on julkaissut omalla Instagram-tilillään yli neljälle miljoonalle seuraajalleen avunpyynnön. Siinä on useita kuvia söpöstä villakoirasta, joka tapittaa kuvissa nappisilmillään kameraa. 

- Mighty on kadoksissa! Orlando ilmoittaa hädissään. 

Kalifornian kaduilla

Orlando kertoo, että Mighty katosi Montecito-alueella Kalifornian osavaltiossa Yhdysvalloissa. 

- Hänet on tunnistusmerkitty mikrosirulla ja kaulurissa on numero mihin soittaa, Orlando neuvoo. 

Hän toivookin Mightyn löytäjän vievän koiran turvaan asiantuntijoiden hoivaan. Hän pyytää koiran löytäjää viemään sen eläinlääkärille, koiratarhaan tai poliisiasemalle. Siellä olevat ihmiset osaavat yhdistää lemmikkikoiran omistajaansa. 

Lue myös: Orlando Bloom paljastaa: Olin seksi- ja onanointilakossa puoli vuotta ennen Katyn tapaamista!

Orlandon mukaan Mightyn turkin ja ihon alla olevalla mikrosirulla voidaan selvittää hänen omistajansa. Näyttelijä lupailee löytöpalkkiota lemmikistään mutta ei mainitse, millainen se on. 

- Lähettäkää ainoastaan oikeita tietoja Mightystä. Sydämeni on jo särkynyt. Älkää lyökö lyötyä, Orlando pyytää

Iloa surun keskellä

Orlandolla ja Katylla on ollut paljon ilon aihetta ennen tätä surullista tapahtumaa, koska he ovat saamassa lapsen yhdessä. Katyn raskaus onkin jo aika pitkällä, ja hänen vauvansa arvellaan syntyvän elokuussa.

Lue myös: Kuvat! Viimeisillään raskaana oleva Katy Perry hassutteli rannalla - Orlando Bloom surffasi 12 000 dollarin "lentävällä laudalla"!

Pariskunta meni kihloihin ystävänpäivänä 2019. Siitä asti heidän yhteiselonsa on sujunut kuin tanssi. Hääpäiväänsä he ovat joutuneet siirtämään jo muutaman kerran. Heidän oli tarkoitus avioitua ensin joulukuussa 2019. Pariskunta siirsi hääpäivää tuolloin selittämättömistä syistä. Nyt maaliskuisen raskausilmoituksen ja koronatilanteen takia he siirsivät päivää jo toistamiseen. 

He eivät ole toistaiseksi paljastaneet, milloin häitä tanssitaan. Sen pariskunta on kertonut, että juhlista tulee pienimuotoiset ja hauskat. Niihin kutsutaan vain perheenjäsenet ja lähimmät ystävät.

Katy perry ja orlando bloom kävelyllä
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!