Katso kuva!
Mel B

Erokohun keskellä rypevä Mel B löysi uuden lohduttajan: pettäjäpoliisi vaihtui hyväntekijään - kuva!

01.09.2017 17:21

Likaisen avioerokohun keskellä oleva Spice Girls -tähti Mel B näyttää löytäneen uuden lohduttajan.

LUE MYÖS: Ex-Spaissari Mel B kärsi tappion huoltajuuskiistan alkumetreillä - tuomari tuki ex-miestä!

Mel kuvattiin huhutun uuden rakkaansa Gary Madatynin kanssa MTV Video Music Awards -gaalan jatkoilla viime sunnuntaina. Kaksikko juhli jatkoilla yhdessä malli Heidi Klumin ja tämän miesystävän Vito Schnabelin kanssa. Suhdehuhut saivat tuulta purjeisiinsa, sillä Mel ja Gary vaihtoivat suudelmia avoimesti muiden kanssajuhlijoiden edessä.

Mel B

 

Tunnettu hyväntekeväisyystyöstään

Gary tunnetaan hyväntekeväisyystyöstään pahoinpideltyjen naisten puolesta. Hänet tunnetaan myös kampaajana, ja hän aloitti uransa jo 13-vuotiaana.

Garyn äiti ja sisar ovat inspiroivat häntä, ja naisten auttaminen on ollut aina lähellä Garyn sydäntä. Hän on tarjonnut hiusalan palvelujaan naisten suojakotien asukkaille jo usean vuoden ajan. Lisäksi hän on ollut mukana auttamassa yksinhuoltajaäitejä.

Miehet vaihtuvat tiuhaan tahtiin

Ennen Garyn tapaamista Mel haki lohtua avioeroonsa Los Angelesissa asuvalta poliisilta. Tapailua ei kestänyt kuin pari viikkoa, sillä mies olikin naimisissa.

Ystävien mukaan Mel luuli miehen eronneen vaimostaan ennen heidän tapaamistaan. Totuus paljastui Melin jo poistetun Instagram-kuvan kommenteissa, kun miehen vaimo päätti kommentoida suhdehuhuja.

− Et pysty ikinä korvaamaan minua, nainen kirjoitti.

Tietojen mukaan salasuhde tuli hänelle yllätyksenä, ja hän luuli liittonsa voivan hyvin.

Teksti: Antero Alhonen
Kuvat: All Over Press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!