fbq
Hllwd
07.06.2019 15:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press
jason momoa
"En ole koskaan nähnyt mitään näin julmaa!" Maailman seksikkäin mies raivostui kohutusta eläinrääkkäysvideosta - merimiehet sahaavat hain pyrstön irti!
Hllwd
07.06.2019 15:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: all over press

Sosiaalisessa mediassa julkaistiin noin viikko sitten video, jossa kaksi islantilaista merimiestä syyllistyvät raakaan eläinrääkkäykseen. 

Videolla Halldor Gustafiksi ja Gunnar Poriksi identifioidut miehet löytävät harvinaisen holkerihain. Miehet pyydystävät eläimen kiinni ja sahaavat sen pysrtön irti. Sitten kaksikko päästää kärsivän eläimen takaisin mereen naurun saattelemana. 

Sen sijaan, että yleisö olisi nauranut videolle, syttyi raivo. Halldor ja Gunnar ovat yrittäneet saada videon poistettua, mutta internet ei unohda koskaan. 

Lue lisää: Sarjahukuttajaa epäillään myös lukuisista julmista koiratapoista: viilsi oman koiransa kurkun?!

Esimerkiksi maailman seksikkäimmäksi mieheksi valittu Aquaman-näyttelijä Jason Momoa julkaisi omalla Instagram-sivullaan kuvakaappauksen merimiesten idiottimaisesta videosta. 

- Ja siinä te olette… Harmittaa, että olette luultavasti hyviä miehiä, ystäviä ja isejä, mutta vi**u te teitte tämän. En ole koskaan nähnyt mitään näin julmaa. Naurunne saa minut raivoihini. En ole koskaan halunnut satuttaa ihmistä niin paljon kun kuulin naurunne. Teemme kaikki virheitä, mutta se mitä te teitte on puhdasta pahuutta. Saatte vielä oman osanne. Haistakaa vi**u. 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »