Hyppää pääsisältöön
jussie smollet

Empire-tähti Jussie Smolnet sepitti joutuneensa rasistien pahoinpitelemäksi - jättikorvaukset uhkaavat!

Empire-sarjan näyttelijä Jussie Smollet on haastettu jälleen oikeuteen.

Jussie nousi otsikoihin tammikuussa, kun hän teki rikosilmoituksen pahoinpitelystä. Näyttelijä kertoi tuolloin, että kaksi hiihtomaskeihin pukeutunutta miestä oli huudellut homofobisia ja rasistisia solvauksia, ennen kuin hyökkäsivät hänen kimppuunsa.

Poliisi alkoi epäillä, että Jussie sepitti kertomuksen pahoinpitelystä saadakseen julkisuutta. Seurasi monimutkainen tutkinta, jonka myötä maaliskuussa Jussieta vastaan oli nostettu lukuisia syytteitä. Ne kuitenkin kaatuivat.

Taustaa: Pahoinpitelynsä lavastamisesta epäilty Jussie Smollett pääsi pälkähästä – syytteistä luovuttiin!

Uusi tilanne

Nyt tilanne on jälleen muuttunut.  

Chicagon kaupunki on haastanut Jussien oikeuteen vaatien tältä kaikkiaan noin puolta miljoonaa dollaria. Summa kattaisi tapauksen viranomaiskulut liki kolminkertaisesti.

empire
Empire-sarjaa voi seurata Suomessa muun muassa Viaplay-suoratoistopalvelusta. 

Aiemmin kaupunki on vaatinut Jussielta noin 130 000 dollaria, mutta tämä kieltäytyi maksamasta, joten nyt rahoja vaaditaan oikeusteitse. 

Kaupungin mukaan Jussie oli vaikeuttanut virkavallan työtä väittämällä hyökkääjiensä olevan valkoihoisia, vaikka todellisuudessa hän tiesi heidän olevan afroamerikkalaisia. 

Mikäli Jussie tuomitaan syyttäjän vaatimusten mukaan, lankeaa maksettavaksi yli 440 000 dollaria. 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!