Hllwd

Emily Ratajkowskin tissitoppiterveiset Harvey Weinsteinille: "Haista *****"

12.12.2019 09:02

Lukuisia hittielokuvia tuottaneen Harvey Weinsteinin, 67, seksirikosjupakka todennäköisesti ratkeaa, ainakin osittain, rahalla. Yhdysvaltalainen viihdemedia TMZ kertoo lähteisiinsä viitaten, että ex-leffamoguli on päässyt kymmenien uhriensa kanssa alustavan sovitteluratkaisuun. Mediatietojen mukaan Weinsteinin konkurssiin menneen filmiyhtiön vakuutuksista maksettaisiin korvauksia yhteensä noin 7 miljoonaa euroa. Lisäksi alustavassa diilissä on neuvoteltu liki 20 miljoonan euron varauksesta Weinsteinin muille oikeusjutuille.

Konkurssi- ja seksuaalirikosvyyhti on monimutkainen ja siihen kytkeytyy useita kymmeniä ihmisiä.

Harvey Weinstein joutuu joka tapauksessa oikeuteen vastaamaan syytteisiin seksuaalisesta häirinnästä ensi vuonna. Asianomistajina on kaksi naista, ja epäillyt rikokset ajoittuvat vuosille 2006 ja 2013. Tämä oikeusjuttu on kuitenkin erillinen kokonaisuudesta, johon on esitetty vakuutusrahoista maksettavaa korvausmenettelyä.

Mallikaunotar Emily Ratajkowski, 28, julkaisi torstaina Suomen aikaa terveisensä entiselle elokuvapomolle. Kuvassa Emily on kirjoittanut käteensä ytimekkäästi "Haista Harvey *****".

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!