Katso kuvat!
Emilyra

Emily Ratajkowski paineli bilettämään sinkku-Weekndin kanssa ja julkaisi kainalokarvakuvan!

09.08.2019 09:33

Kesällä 28 vuotta täyttänyt malli Emily Ratajkowski piti alkuviikosta hauskaa miehensä Sebastian Bear-McClardin ja kanadalaistähti Weekndin kanssa. Paparazzi hoksasi bilettäjät The Bungalow-klubilla West Hollywoodissa. Kaliforniassa.

Grammy-voittaja Weeknd (oik. Abel Makkonen Tesfaye, 29) takuulla tarvitsi hieman tuulettumista, sillä hän on juuri eronnut huippumalli Bella Hadidista. Kyseessä oli jo toinen kerta, kun pariskunta laittoi lusikat jakoon.

Ero! Victoria´s Secret -huippumalli Bella Hadid ja The Weekndin suhde ei onnistunut yhteenpaluusta huolimatta!

xxweeknd

Bileiden jälkeen Emily hämmästytti Instagram-seuraajiaan erikoisella kainalokarvakuvalla. Kaunotar on emansipaation asialla.

Naisten tulee saada olla mitä he ikinä haluavat, kaikissa sävyissä ja tyyleissä. Kirjoitin muotilehti Harper's Bazaariin siitä, miten tärkeää naisille on saada tehdä omat valintansa: miten kukin pukeutuu, minkälaisia kuvia jakaa tai ajeleeko karvansa vaiko ei. Tehkää mitä haluatte, hyvät naiset!  

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: ALL OVER PRESS, REX

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!