Katso kuvat!

Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi myyvät upeaa kartanoaan: hinta 41 miljoonaa – sisäkuvat!

Hllwd | 30.06.2017 17:07

Koomikko ja talk show -juontaja Ellen DeGeneres ja hänen vaimonsa, näyttelijä Portia de Rossi kauppaavat hulppeaa kotiaan suolaiseen hintaan.

Ellen ja Portia omistavat roppakaupalla kiinteistöjä ja huoneistoja ympäri Kalifornian osavaltiota. Etelä-Kalifornian Rivieraksi kutsutussa Santa Barbarassa heillä on kuitenkin ollut koti ylitse muiden. Ellen on muun muassa kirjoittanut tästä vuonna 2012 ostamastaan kartanosta kirjan, jonka nimi on yksiselitteisesti ”Koti”. Paikalliset kutsuvat vuonna 1930 rakennettua asumusta Villaksi.

Kaksikerroksisessa kartanossa on kuusi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta ja yhdeksän takkaa. Asuintilaa on lähes tuhat neliötä. Kalifornialaiseen tapaan uima-allas löytyy niin pihalta kuin sisätiloistakin.

Maiseman merelle antavassa puutarhassa löytyy komea roomalainen pylväs, joka on ainakin 2 000 vuotta vanha

Oivalsi kiinteistöbisneksen jo vuosia sitten

Ellen ja Portia maksoivat kartanosta neljä vuotta sitten 24,4 miljoonaa euroa. Sittemmin he ostivat myös kaksi naapurikiinteistöä ja nyt maa-alaa on 17 hehtaaria. Pyyntihinta on vaatimattomat 41 miljoonaa euroa.

Ellen on kertonut, että hänen intohimonsa ostaa, kunnostaa ja myydä taloja on lähtöisin lapsuudesta.

– Meillä ei ollut omakotitaloa, vaan asuimme aina kerrostaloissa ja muutimme jatkuvasti. Ostin omakseni ensimmäisen talon, jossa olin asunut vuokralaisena ja samalla oivalsin, että kiinteistökaupoilla voi päästä rahoille, Ellen kertoi Los Angeles Times -lehdelle.

Gallery placeholder

Teksti:Anne Pennanen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!