Elizabeth Hurleyn teinipoikaa nolostuttaa seksipommiäitinsä – ottaa kuitenkin tämän bikinikuvat!

Hllwd | 18.04.2018 20:02

Näyttelijä Elizabeth Hurley ei näytä päivääkään yli nelikymppiseltä, vaikka pitkän uran tehnyt kaunotar täyttää tulevana kesänä 53 vuotta. 

Nainen on uskomattomassa bikinikunnossa, eikä hän ole koskaan kainostellut esitellä upeita kurvejaan. Saman on huomannut Elizabethin juuri 16 vuotta täyttänyt Damian-poika, joka Daily Mailin mukaan toivoisi äitinsä pukeutuva astetta säädyllisemmin. 

- Damian alkoi saada kommenttia ystäviltään. Hän on siinä iässä, että kaikki, mitä hänen äitinsä tekee, on noloa. Damian ei pysty ymmärtämään miksi Elizabeth ei voisi pukeutua hieman säädyllisemmin. 

Sisäpiiristä kerrotaan, että Elizabeth on muistuttanut poikaansa siitä, ettei aikuisen naisen seksikkyydessä ole mitään häpeällistä. 

Lue lisää: Jestas! Seksisymboli Elizabeth Hurley yhteiskuvassa poikansa ja näyttelijälegendan kanssa, asu kuin suoraan pornoleffasta - katso!

Poika ottaa äitinsä bikinikuvat

Taannoin uimapukusuunnittelijanakin tunnettu kaunotar paljasti, että hän käyttää teinipoikaansa hovikuvaajanaan. 

- Kyllä, Damian ottaa osan bikinikuvistani, kun lomailemme yhdessä. Hänellä on todella hyvä silmä ja sen lisäksi Damian opiskelee valokuvausta. Kyllä minulla on toisiakin ystäviä, joita voin kiduttaa kuvaajinani, Elizabeth kertoo pilke silmäkulmassa. 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!