Hllwd
Katso kuvat!

Elämä voi muuttua! 25-vuotias Jamie raatoi pitkään nälkäpalkalla - some-suosio toi luksusmatkat ja nimikkohuulipunan!

12.06.2019 20:01

Voiko unelmista tulla totta?

Skotlantilainen Jamie Genevieve on todiste siitä, että vastaus on kyllä. Vielä muutama vuosi sitten Jamie työskenteli kosmetiikkamyyjänä huonolla palkalla, mutta nyt 25-vuotias nainen on menestyvä sosiaalisen median vaikuttaja, influencer.

Neidon huimasta menestyksestä kertoo brittilehti The Sun

Jamie on jopa solminut yhteistyösopimuksen kosmetiikkabrändi MAC:n kanssa, joka lanseerasi naisen nimikkohuulipunan.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C'est la vie 🕊 . FACE: @olehenriksen banana bright primer @lauramercier flawless fusion foundation @utanofficial skin idol (mixed with foundation) @lauramercier flawless fusion concealer @lauramercier translucent loose powder @lauramercier peach blush @purcosmetics bronzing act deep bronzer @beccacosmetics opal highlight . EYES & BROWS: @plouise_makeup_academy eye base @urbandecaycosmetics naked reloaded palette @lauramercier caviar sticks in cocoa & gilded gold @tatti_lashes in TL03 @narsissist climax mascara @benefitcosmeticsuk kabrow & gimme brow . LIPS: @maccosmeticsuk plum liner @lauramercier lip glacé in bare naked _______________________________ #MercierMoments #presstrip

Henkilön 𝐉𝐀𝐌𝐈𝐄 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐕𝐈𝐄𝐕𝐄 (@jamiegenevieve) jakama julkaisu

Tuhansien eurojen videot

BBC-kanavan Behind the Mascara: Jamie Genevieve -dokumentissa nainen kertoo, miten hän onnistui keräämään yli miljoona seurajaa pelkästään Instagramissa. YouTubessa Jamien videot saavuttavat jopa yli kahden miljoonan katsekerran rajapyykin.

- Heräsin ennen tunnin aikaisemmin kuin minun olisi tarvinnut. Käytin ajan meikkaamiseen, sen kuvaamiseen sekä julkaisemiseen. Tein sen vain sen takia, että rakastin sitä! Vain muutamassa kuukaudessa sain 10 000 seuraajaa. Luulin, etteivät määrät enää kasvaisi, mutta niin ne vain kasvoivat. 

Mitä enemmän Jamie keräsi seuraajia, sitä enemmän ihmiset tulivat tapaamaan häntä kauppakeskukseen missä hän työskenteli. Kosmetiikkamyyjänä Jamie tienasi hieman reilu kymmenen euroa tunnissa. Nyt hän voi kuitata yhdestä videosta tuhansia euroja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loving you the same as every other day @jackmcnn ♥️

Henkilön 𝐉𝐀𝐌𝐈𝐄 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐕𝐈𝐄𝐕𝐄 (@jamiegenevieve) jakama julkaisu

Miesystävä editoi

Socialblade-sivuston arvion mukaan Jamie tienaa pelkästään YouTube-kanavallaan 80 000 euroa vuodessa. Myös Jamien miesystävä jätti työnsä rakennustyömaalla. Nyt hän työskentelee tyttöystävänsä videoeditoijana. 

- Muistan edelleen sen päivän kun tein enemmän rahaa päivässä kuin ennen koko kuun aikana. Me molemmat heitimme asiasta vitsiä ja pohdin, että nyt olen onnistunut tekemään jotain millä on väliä, Jamie kertoo dokumentissa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If you need me, I’ll be here 👋🏽

Henkilön 𝐉𝐀𝐌𝐈𝐄 𝐆𝐄𝐍𝐄𝐕𝐈𝐄𝐕𝐄 (@jamiegenevieve) jakama julkaisu

40 000 selfietä

Kun Jamie lopetti kokopäivätyönsä, hän rakensi studionsa keittiönpöytänsä ääreen. Nyt Jamien työvälineet ovat ammattimaistuneet. 

- Nolointa tässä työssä on se määrä selfieitä, jotka otat itsestäsi. Minulla on 40 000 valokuvaa puhelimen galleriassa ja niistä lähes jokainen on minusta. 

Luksuselämää

Suosio on taannut Jamielle myös luksusta. Hän matkustaa yksityiskoneilla, pääsee nauttimaan lomapaikoista joihin tavallisella kuolevaisella ei ole mahdollisuutta koskaan matkustaa eivätkä toimistoajat paina Jamien työntekoa. 

- Ymmärrän sen, että tämä voi loppua yhtä nopeasti kuin se tulikin. Juuri nyt elän unelmaani, mutta jos asiat muuttuvat niin hyväksyn sen.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:all over press & instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!