Katso kuvat!
Sasha_ETU

Ei herkimmille! Saysha, 25, halusi täydelliset huulet: operaatio meni pahasti pieleen - katso järkyttävä kuva!

Hllwd | 01.08.2019 17:40

Brittiläinen Saysha Williams, 25, otti huuliinsa täyteaineita kolme vuotta sitten. Idean pistoksille hän sai katsottuaan Love Island -ohjelmaa, jossa toinen toistaan kauniimmat naiset keimailivat ja esittelivät "täydellisiä huuliaan".

Myös Instagramissa keimailevat somejulkkikset saivat laulajanuraa aloittelevan Sayshan kallistumaan kauneuskirurgian puoleen. 

- Love Island -ohjelmalla oli todella suuri vaikutus siihen, miksi päädyin täyttämään huuleni. Se on sarja, jossa kaikki tytöt näyttävät täydellisiltä, Saysha kertoo The Sun -lehdelle.

Lue myös: Vaimon ikääntyminen ajoi parin avioeron partaalle: Mies rukoili ottamaan botoxia!

Operaatio urheilukeskuksessa

Hän varasi ajan kosmetologille ystävänsä suosituksesta. Sayshan äiti ja veli varoittivat mahdollisista riskeistä, mutta hän ei ottanut niitä kuuleviin korviinsa. Paikka, missä hän kävi laittamassa huulensa oli urheilukeskuksessa, mikä tuntui Sayshasta erikoiselta. 

Saysha myöntää näin jälkikäteen, ettei hän tajunnut kysyä naiselta, oliko tällä edes pätevyyttä täyteaineiden laittamiseen. Hän luotti kuitenkin ystävänsä suositukseen. 

- Operaation jälkeen huuleni näyttivät todella hyvältä, ja pidin niistä paljon. Tuolloin olin epävarma ulkonäöstäni. Ajattelin, että täyteaineiden avulla myös itsevarmuuteni kasvaisi, Saysha kertoo. 

 

Rajut oireet

Saysha huolestui, kun hänen huulensa eivät olleet puudutksen jälkeen palauteet ennalleen iltaan mennessä.

- Huuleni alkoivat pikku hiljaa muuttua sinisiksi, mutta luulin niiden olleen mustelmia, joita voi tulla pistosten jälkeen. Seuraavana aamuna ne kipeytyivät, ja aloin saada valkoisia läikkiä kasvoihini. 

Lopulta kasvoille alkoi ilmestyä rupia, ja suuhun muodostui niin kivuliaita haavaumia, ettei Shaysha pystynyt syömään tai juomaan viiteen päivään.

- Yritin imeä jääkuutioita, jotta saisin jotain nestettä kehooni.

Epähygieeniset olosuhteet

Saysha soitti lopulta kosmetologille, joka väitti oireiden olevan herpes ja antoi Shayshalle lääkkeitä. 

Lopulta oireet pahenivat, ja Saysha soitti hätäkeskukseen. 

- Lääkäri katsoi kurkkuuni, ja minun nielurisani olivat valkoiset. 

Lopulta selvisi, että Saysha oli saanut pistosten laitossa infektion, joka syntyi epähygieenisissä olosuhteissa. Lääkäri määräsi hänelle antibiootteja. 

h
Saysha ei voinut syödä infektion seurauksena viiteen päivään.
Kuvakaappaus The Sun / Sayshan arkisto. 

Kolikon kääntöpuoli 

Nyt, kolme vuotta myöhemmin, hänen huulensa ovat edelleen kipeät ja ihottuman seurauksena hänen kasvoissaan on arpia. Jos hän saisi päättää nyt, olisi hän jättänyt huulensa täyttämättä. 

- Eihän omissa huulissani ollut edes mitään vikaa. Julkkiset näyttävät ainoastaan plastiikkakirurgian ja kauneusoperaatioiden hyvät puolet, eivät niitä nurjia.

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:Instagram, The Sun/Sayshan kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!