Katso kuvat!
Teinivaimo

Ei enää mikään teinivaimo! Povipommi Courtney Stodden pussaili mysteerimiehen kanssa - paparazzi iski kärppänä!

14.01.2020 09:08

Upeana illanviettoon West Hollywoodiin viikonloppuna suunnannut Courtney Stodden, 25, löysi seuraa komeasta miehestä. Juhlatuulella ollut povipommi antautui intohimoisiin suudelmiin komistuksen kanssa, ja kulman takaa väijynyt paparazzi huomasi hetkensä tulleen.

Kavaljeeria ei ole kyetty tunnistamaan, joten tällä hetkellä hänen tittelinsä olkoon "mysteerimies".

sdd

rwy

we

Kaunottaren piti varoa askeliaan, sen verran huimat korot oli jalassa!

Laulaja

Courtney sai liikanimen "teinivaimo" naituaan vuonna 2011 näyttelijä Doug Hutchisonin, sillä morsian oli tuolloin todellakin vasta teini-ikäinen. Ero kolmekymmentä vuotta vanhemmasta Dougista koitti viime vuonna ja Courtney suuntasi tarmonsa laulu-uraan.

Toistaiseksi suuri läpimurto musiikkibisneksessä antaa vielä odottaa itseään. Don't Put It On Me Girl  -niminen biisi tuli julki viime vuoden syyskuussa ja se on saanut laimeahkon suosion Spotify-suoratoistopalvelussa. 

courtney stodden

Biisin julkaisun aikaan Courtney ja hänen tiiminsä herättivät runsaasti huomiota Los Angelesin tunnetulla Rodeo Drivella, kun povipommi paineli pitkin katua vaaleanpunaisessa sortsihaalarissa ja näyttävissä lateksisaapikkaissa.

Huhhuh, mitkä muodot: teinivaimo poseeraa somessa nyt täysin alasti – jättirinnat yli ymmärryksen!

courtney

Courtney on tunnettu viettelevistä muodoistaan. Hän on useampaan otteeseen suurentanut rintojaan, joita hän mielellään esittelee pienen pienissä yläosissa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!