Edustusillasta yökerhoon! Seiskan muotipoliisi: Gemma Artertonin avoin yläosa tekee juhla-asusta seksikkään!

Hllwd | 18.04.2020 21:03

Housupuku toimii mainiosti hohtavan punaisena, todistaa brittinäyttelijä Gemma Arterton, 34. Tällä asulla voi ensin edustaa arvokkaasti ja myöhemmin bilettää yökerhossa. Artertonin housut ovat liki täydelliset, ja korsettimainen avoin yläosa tekee asusta nuorekkaan ja seksikkään.

Arvosana: 9

Gemma

Lue myös: Upea Bond-tyttö Gemma Arterton bikineissä!

Rusetti kruunaa lookin!

Näyttelijä Diane Lane, 55, oli tyrmäävän tyylikäs poseeratessaan Vanity Fairin Oscar-juhlissa. Ylellinen housupuku ei kaipaa koruja, vaan rusetti riittää yksinkertaisen asun katseenvangitsijaksi. Syvä kaula-aukko tuo lookiin Hollywoodiin kuuluvaa seksikkyyttä.

Arvosana: 10

Diane Lane

Lue myös: Pornotähti listasi: Nämä ovat Hollywood-elokuvien parhaat seksikohtaukset!

Kuin musta sumopuku!

Donna Karan, 71, asteli valokuvattavaksi amfAR-tapahtumassa New Yorkin muotiviikoilla. Tyyliä muille luova muotisuunnittelija oli valinnut ylleen kummallisen yhdistelmän, johon hän upposi kuin sumopukuun. Tiukka kampaus korosti naisen pienuutta ryhdittömän asun sisällä.

Arvosana: 5

Donna Karan

Lue myös: Muotisuunnittelija puolustaa raiskauksesta syytettyä Hollywood-tuottajaa – syyllisti uhreja!

Klassisen varmaa!

Kardashian-klaanin Kris Jenner, 64, osaa räväyttää vaatteillaan, mutta hän myös sujahtaa usein klassiseen jakkupukuun. Kris pukeutui luottoasuunsa myös Los Angelesin baletin gaalaan. Kiiltokaulukset tuovat sähäkkyyttä, mutta avoimet kengät raikastaisivat kokonaisuutta.

Arvosana: 8+

Kris Jenner

Lue myös: Huh, Kris Jenner muokannut kasvojaan roimalla kädellä: huima muutos alle kahdessa kuukaudessa – kuvat!

Matkalla toimistoon!

61-vuotias näyttelijä Andie McDowell oli tainnut lähteä liikkeelle kiireellä, kun hän näyttäytyi maaliskuussa järjestetyssä Women Making History -palkintogaalassa. Keltainen jakkupuku olisi sopinut paremmin toimistoon, eikä näyttelijä ollut panostanut edes kampaukseen. Plussaa hauskoista kengistä.

Arvosana: 6

Andie MacDowell

Lue myös: Näin paljon meikki vaikuttaa – tähtien paljastavat kuvat!

Pusero riittää koristeeksi!

Liekö näyttelijä Renée Zellweger, 50, ottanut mallia elokuvassa esittämästään näyttelijä-laulaja Judy Garlandista, kun hän pukeutui simppeliin housuasuun. Nuorekkaan puvun juju on veistoksellisessa yläosassa, eikä Oscar-palkittu tähti ole pilannut lookia koreilevalla kampauksella tai koruilla.

Arvosana: 9+

Renée Zellweger

Teksti:Riikka Saviniemi
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!