Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Asia Argento

Edesmenneen Anthony Bourdainin naisystävä Asia Argento kiistää alaikäisen seksuaalisen hyväksikäytön - uhri otti sängyssä kuvia ja tunnusti rakkautensa!

Seiska kertoi keskiviikkona (22.8.) näyttelijä Jimmy Bennettin, 22, syyttävän italialaista näyttelijä-ohjaajaa Asia Argentoa, 42, seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Bennettin mukaan Argento ahdisteli häntä hotellihuoneessa, kun hän oli 17-vuotias. Kaksikko näytteli tuolloin äitiä ja poikaa elokuvassa The Heart is Deceitful Above All Things.

LUE LISÄÄ: ANTHONY BOURDAININ ME TOO -KAMPANJAN KÄYNNISTÄNYTTÄ RAKASTA SYYTETÄÄN 17-VUOTIAAN POJAN SEKSUAALISESTA AHDISTELUSTA - MAKSOI TÄMÄN HILJAISEKSI!

Argento tunnetaan edesmenneen julkkiskokki Anthony Bourdainin naisystävänä. Nainen on myös kertonut julkisuudessa tuottaja Harvey Weinsteinin raiskanneen hänet. Näin ollen hän oli yksi merkittävimmistä Me too -kampanjan käynnistäjistä.

LUE LISÄÄ: HOLLYWOOD-TUOTTAJA KAIKKIEN AIKOJEN SEKSISKANDAALIN KESKELLÄ – AHDISTELI JA RAISKASI NÄYTTELIJÖITÄ?!

Bourdain maksoi Bennettille 380 000 dollaria

Alkuviikosta Argento myönsi julkisessa lausunnossaan maksaneensa Bennettille 380 000 dollaria, jotta hän pysyisi hiljaa. Argenton mukaan nimenomaan hänen miesystävänsä Bourdain halusi maksaa rahat nuorukaiselle, jotta asiasta ei nousisi kohua.

Seksuaalisen ahdistelun hän on kuitenkin kiistänyt täysin. Nyt julkisuuteen on kuitenkin vuotanut neljä kuvaa, jotka Bennett on ottanut sängyssä Argentinon kanssa. TMZ julkaisi kuvat keskiviikkona (23.8.).

Julkisuuteen on päätynyt myös liuta tekstiviestejä, jotka Argento on lähettänyt ystävälleen harrastettuaan seksiä Bennettin kanssa. Viesteissä hän muun muassa kertoo yksityiskohtia seksistä ja että on ollut Bennettin "seksuaalinen fantasia siitä lähtien, kun tämä oli 12-vuotias".

Yhdessä TMZ:n julkaisemassa kuvassa on Bennettin Argentolle kirjoittama lappu, jossa hän kertoo rakastavansa tätä ja olevansa "todella onnellinen siitä, että he ovat tavanneet, ja tämä on mukana hänen elämässään".

Kalifornian lain mukaan seksin harrastaminen alle 18-vuotiaan kanssa on kuitenkin rangaistava teko.

Näin Bennett kommentoi

Nyt Bennett on julkaissut vuoden 2013 tapahtumista virallisen tiedotteen, jossa hän kertoo oman näkökantansa asiaan.

- En alun perin kertonut tarinaani julkisesti, vaan halusin hoitaa sen yksityisesti henkilön kanssa, joka on minua väärin kohdellut. Trauma kuitenkin nousi uudelleen pintaan, kun hän (Asia Argento) tuli itse uhrina julkisuuteen, Bennett toteaa.

Lue miehen koko tiedote täältä.


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
REX FEATURES ja Instagram

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!