Ed Sheeran voittanut kaksi Grammyä – käännytetty jatkoilta neljä vuotta putkeen!

Hllwd | 15.02.2017 16:00

Viimeistään The A Team -kappaleella supersuosioon singahtanut Ed Sheeran on uransa aikana myynyt kymmeniä miljoonia levyjä, tehnyt yhteistyötä maailman musiikkitaivaan suurimpien tähtien kanssa ja pokannut lukuisia palkintoja, joista kaksi Grammyjä.

Viime viikonloppuna viihdealan kerma kokoontui jälleen Los Angelesiin palkitsemaan vuoden taitavimmat muusikot, mutta valitettavasti tällä kertaa Sheeran joutui poistumaan gaalasta tyhjin käsin. Karvaan pettymyksen saattelemana Sheeran kertoi tällä viikolla radiossa, ettei häntä päästetty edes Grammy-gaalan jatkoille. Kyse ei suinkaan ollut vain yhdestä kerrasta, sillä mies on käännytetty levy-yhtiönsä järjestämistä jatkobileistä jo neljänä vuonna peräkkäin.

"Valtaosa ei-muusikoita"

Lehtitietojen mukaan Sheeran ja joukko muita julkisuuden henkilöitä eivät mahtuneet jatkobileisiin suuren suosion vuoksi. Juhlatila oli nimittäin täyttynyt tunnissa aivan maksimaaliseen kapasiteettiinsa.

- Yhtä asiaa en vain ymmärrä. Kun saavut tuon kaltaisiin juhliin, paikalla on vain ehkä neljä muusikkoa ja kaikki muut ovat vain jotain tyyppejä Los Angelesista, jotka eivät päässeet itse Grammy-gaalaan ja haluavat vain mageisiin bilesiin, Sheeran kommentoi On Air With Ryan Seacrest -ohjelmassa.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!