Hllwd

Dramaattinen hätäpuhelu julki – taloudenhoitaja löysi Linkin Park -laulajan kuolleena: ”Hän on kuollut, hän roikkuu”

25.07.2017 12:23

Linkin Park -laulaja Chester Bennington vei oman henkensä viime viikolla. Hänet löysi taloudenhoitaja ja paikalle hieman myöhemmin saapunut autonkuljettaja soitti hätäkeskukseen.

Surullinen puhelu on nyt julkaistu ja siinä kuullaan niin Chesterin löytänyttä taloudenhoitajaa sekä Chesterin autonkuljettajaa.

- Tulin juuri paikalle, kun taloudenhoitaja kertoi minulle löytäneensä Chesterin. Hän on tehnyt itsemurhan, autonkuljettaja kertoo viranomaisille.

- En ole nähnyt häntä itse, istun autossa. Taloudenhoitaja sanoi vain, että hän löysi Chesterin kuolleena, mies jatkaa puhelua.

Amerikkalaissivustojen mukaan taloudenhoitaja oli kertonut autonkuljettajalle, että Chester oli hirttäytynyt makuuhuoneessa.

Samaan aikaan, kun Chesterin autonkuljettaja puhui viranomaisten kanssa puhelimessa, joutui taloudenhoitaja kertomaan surulliset uutiset Chesterin vaimolle Talindalle, joka oli ollut kaupungissa perheen lasten kanssa.

- Kysyin, onko Chesterin ruumis vielä lämmin vai kylmä, ja taloudenhoitaja kertoi, että hän on varmasti kuollut, hän roikkuu. Hän keskustelee juuri Chesterin vaimon kanssa, autonkuljettaja jatkaa puhelua hätäkeskuksen kanssa.

Poliisi on kertonut, että huoneesta löytyi alkoholia, mutta se ei ollut lähellä Chesterin ruumista. Itsemurhakirjettä ei löytynyt tapahtumapaikalta. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!