Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Tiffany Trump

Donald Trumpin tytär Tiffany, 24, biletti rohkeasti Lontoon yössä – rinnat kuulsivat läpi! Kuva!

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin tytär Tiffany Trump kuvattiin poistumassa lontoolaisesta yökerhosta.

Tiffany suuntasi kesälomansa kunniaksi Lontooseen, ja hän päätti aloittaa lomamatkansa kunnon pippaloilla. 24-vuotias Tiffany bailasi eliittiklubi The Artsissa aamukahteen asti, ja paparazzit ikuistivat presidentin tyttären poistumassa klubilta.

Lue myös: Ohhoh, Sauli Niinistö suuntasi heti kaljalle Trumpin ja Putinin poistuttua Suomesta: ”Presidentti näytti maansa myyneeltä” – kuva!

Tiffany todella halusi huomion itseensä, sillä hänen asuvalintansa oli varsin rohkea. Vaalean kaunottaren paita oli läpikuultava, mutta onneksi hänen pitkät hiuksensa suojasivat rintoja edes hieman.

Lue myös: Tällaisen kuvan Suomesta Donald Trump jakoi kymmenille miljoonille someseuraajilleen: pääosassa huoltoasema - katso kuva!

Tiffany Trump

 

Presidentti Trump aiheutti härdellin Helsingissä

Presidentti Donald Trump saapui Suomeen viime sunnuntaina, ja hän vietti Helsingissä hieman alle vuorokauden. Trump saapui Suomeen Yhdysvaltain ja Venäjän suurkokouksen takia.

Donaldin ja hänen vaimonsa Melania Trumpin maahan saapuminen herätti huomiota, sillä Melania ei peitellyt ärsyyntymistään astellessaan heitä odottaneeseen autoon.

Lue myös: Riitelivätkö Donald ja Melania Trump ennen lentokoneen laskeutumista Helsinkiin? Melania ei peitellyt ärsyyntymistään – kuvat!

 


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!