Donald Trump muutti huvilansa yksityisklubiksi – väistyvä presidentti kerää jäseniltä noin 15 miljoonan vuosimaksut!

Hllwd | 09.12.2020 08:28

Donald ja Melania Trump siirsivät kirjansa New Yorkista Floridaan jo vuosi sitten. Trump Towerin kattohuoneistossa ennen presidenttiyttä majaillut Donald kertoi kyllästyneensä New Yorkiin ja tulleensa kaltoin kohdelluksi kaupungin ja osavaltion poliittisten johtajien taholta. Todelliseksi syyksi on veikkailtu kevyempää tuloverotusta.

Floridassa perhettä odottaa hulppea Mar-a-Lago, jonka Donald osti aikoinaan alle 10 miljoonalla eurolla. Nykyisin kartanon arvo on noin 200–300 miljoonaa. Melania kuitenkin viihtyy paremmin New York Cityssä.

Lue myös: Donald Trumpin virkakauden lisäksi päättyy myös avioliitto?! Melania hymyilee vihdoin – paljonkertova kuva!

Kartanossa on muun muassa 33 kylpyhuonetta, joista naisille suunnatuissa on kullatut lavuaarit ja pääkylpyhuoneessa oma takka. Donald on rakennuttanut sinne myös kylpylän, tennis- ja krokettikentät. Pariskunnan hulppeat miljoonahäät vietettiin myös kyseisessä palatsissa.

Tällä hetkellä Mar-a-Lagossa tehdään pientä pintaremonttia, jotta asumus vastaisi Trumpin tarpeita tammikuussa.
Tällä hetkellä Mar-a-Lagossa tehdään pientä pintaremonttia, jotta asumus vastaisi Trumpin tarpeita tammikuussa.

Lue myös: Donald Trumpilla riittää tekemistä: Lukuisia rikossyytteitä, miljardin velat maksuun ja oma tv-kanava vastaiskuksi valtamedialle?!

Vuosimaksu 14 000 euroa

Vuonna 1995 Donald muutti osan Mar-a-Lago huvilastaan klubiksi ja kylpyläksi rikkaille kumppaneilleen. Jäsenyys klubille maksaa noin 100 000 euroa, jonka lisäksi veloitetaan 14 000 euron vuosimaksu.

Klubilaiset tuovat Donaldin tilipussiin vuosittain noin 15 miljoonaa. Vielä on epäselvää, mitä klubille tapahtuu, kun pressan tehtävistä väistyvä Donald muuttaa pysyvästi asumaan lempikotiinsa.

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!