fbq
Hllwd
16.08.2018 17:33
Teksti: Kaisa Koskinen|Kuvat: REX FEATURES
demi lovato
Demi Lovaton yliannostuksesta uutta tietoa - samat huumeet tappoivat Princen!
Hllwd
16.08.2018 17:33
Teksti: Kaisa Koskinen|Kuvat: REX FEATURES

Viihdejulkaisu TMZ kertoi heinäkuussa laulaja Demi Lovaton, 25, ottaneen huumeyliannostuksen. Laulaja oli ollut kyseisenä päivänä juhlimassa, ja käynyt neljältä aamulla asunnollaan tapaamassa sinne tekstiviestillä kutsumaansa huumediileriä, jonka asiakas hän oli ollut jo huhtikuusta lähtien. Talolle tuotu huumeannos oli ollut kaksi oksikodonitablettia, jotka oli päällystetty fentanyylillä.

LUE MYÖS: DEMI LOVATO AVAUTUI ENSIMMÄISTÄ KERTAA YLIANNOSTUKSESTAAN – KIITTÄÄ YLEMPIÄ VOIMIA: ”YMMÄRRÄN, ETTEI TÄMÄ SAIRAUS KATOA VAIN AJAN KANSSA”

Samanlaiset fentanyyliannokset aiheuttivat muun muuassa muusikko Princen ja räppäri Lil Peepin kuolemat. Diilerin kauppaamat epäpuhtaat huumeet olivat alkuperältään Meksikosta. Lovato ei ollut tästä tietoinen.

sairaala
Cedar-Sinai sairaalan sisäänkäynti. Tänne Demi tuotiin yliannostuksen jälkeen.

 

Huumediileri pakeni paikalta

Lovaton huumediileri pakeni asunnolta, kun laulaja alkoi hengittää sängyllään raskaasti. Eräs Lovaton seurueesta oli saapunut talolle puolenpäivän aikoihin ja soitti ambulanssin.

LUE MYÖS: DEMI LOVATO RETKAHTI HUUMEISIIN JA VETI YLIANNOSTUKSEN – NÄIN HENGENVAARALLINEN ILTA JA YÖ ETENIVÄT!

Lovato elvytettiin naloksonilla, joka on vasta-aine opiaattien yliannostuksiin. Hän vietti sairaalassa kaksi viikkoa, jonka jälkeen hän sai vielä yksityishoitoa päihdekuntoutukssa.

Surullista, sillä viime maaliskuussa laulaja juhli kuudetta vuotta raittiina olemistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »