fbq
Hllwd
06.08.2018 10:34
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press
demi
Demi Lovato avautui ensimmäistä kertaa yliannostuksestaan – kiittää ylempiä voimia: ”Ymmärrän, ettei tämä sairaus katoa vain ajan kanssa”
Hllwd
06.08.2018 10:34
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: all over press

Disneyn lapsitähtenä uransa aloittanut laulaja Demi Lovato joutui sairaalahoitoon kaksi viikkoa sitten. Jo vuosia alkoholin, huumausaineiden ja lääkkeiden väärinkäytöstä kärsinyt Demi löydettiin tajuttomana yliannostuksen vuoksi. Ensimmäisten tietojen mukaan Demi olisi käyttänyt heroiinia, mutta huhut kumottiin pian.

Nyt Demi on kommentoinut tilaansa ensimmäistä kertaa. Hän kirjoittaa olleensa aina rehellinen matkastaan addiktion kynsissä. 

- Olen oppinut, ettei tämä sairaus vain katoa ajan kanssa. Se on jotain, minkä kanssa minun täytyy vielä työskennellä. Haluan kiittää jumalaa, joka on pitänyt minut hengissä, Demi aloittaa. 

Hengellisten voimien lisäksi Demi kiittää perhettään, taustatiimiään, Cedars-Sinai-sairaalan henkilökuntaa ja fanejaan. 

LUE MYÖS: Demi Lovato retkahti huumeisiin ja veti yliannostuksen – näin hengenvaarallinen ilta ja yö etenivät!

- Ilman heitä en olisi kirjoittamassa tätä kirjettä teille.

- Nyt tarvitsen aikaa parantua ja keskittyä raittiuteeni. En ikinä unohda rakkautta, jota olette minulle osoittaneet., Demi kirjoittaa. 

Vain kuukausi ennen yliannostustaan Demi julkaisi kappaleen Sober, joka kertoo päihteisiin retkahtamisesta ja hänen elämästään raittiina. 

Syömishäiriö ja mielenterveysongelmia

Ensimmäisen kerran Demi hakeutui katkaisuhoitoon vasta 18-vuotiaana. Sitä ennen hän vietti kuukausia erilaisten huumausaineiden vaikutuksen alaisena. 

Demi sairastaa myös kaksisuuntaista mielialahäiriötä, ja hän on kamppaillut myös syömishäiriön kanssa. Aiheita käsitellään viime vuonna julkaistussa dokumentissa, jonka voi katsoa YouTubessa.

LUE MYÖS: Pahoista päihderiippuvuuksista kärsinyt Demi Lovato lähti AA-kokoukseen kesken MET-gaalan – miljoonien timantit yllään: Samaistuin kodittomien elämään!