Katso kuvat!
Muotipoliisi

Charlize Theron peitti tyvikasvunsa 13 000 euron korulla – Seiskan muotipoliisi arvioi julkkiskaunotarten pikkujoulutyylin!

Hllwd | 12.12.2020 21:04

Näyttelijä Charlize Theron, 45, näyttää rennon juhlavalta Givenchyn asukokonaisuudessa. Tiffanyn ökykorut säväyttävät, etenkin jos kiinnittää huomiota Charlizen jakaukseen.

Sinne on nimittäin sujautettu lähes 13 000 euron rannekoru peittämään tyvikasvua.

Charlize Theron

Arvosana: 8+

Lue myös: Näyttelijä Charlize Theron ei ole seurustellut 5 vuoteen – hurmaamiseen vaaditaan paljon: ”En tunne oloani yksinäiseksi!”

Iloista ilotulitusta

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones, 50, tyrmää Julien X Gabrielan malliston iltapuvussa. Antoisa kaula-aukko ja huikea halkio yhdistyvät keskivartalon ilotulitusta muistuttavaan timanttikuvioon. Lisää säihkettä antavat Lorraine Schwatzin huip- pukorut. Hienostuneen ilmeen viimeistelevät Giuseppe Zanottin korkkarit.

Zeta-Jones

Arvosana: 10

Lue myös: Vau, mikä kaunotar! Tältä Hollywood-tähti Catherine Zeta-Jones, 50, näyttää nykyisin - kuvat!

Vintage toimii aina

Näyttelijä Jennifer Anistonin 51, viehätysvoima on vertaansa vailla. Vintagemekko on vuoden 1999 mallistoa Diorilta, ja sen on suunnitellut John Galliano. Kangas on juuri sopivan väljä kaula-aukon ja polvien alta. Iltapuvun yksityiskohdat ja laskokset miellyttävät silmää.

Jennifer Aniston

Arvosana: 9

Lue myös: Jennifer Aniston loksautti leuat palkintojuhlassa: nännit nöpöttivät puvun alta täysin estoitta - kuva!

Kengät kuin korut

Näyttelijä Nicole Kidman, 53, ei piilottele uskomattomia sääriään. Suurenmoinen mekko on Michael Korsin käsialaa. Kengät puolestaan ovat silmiinpistävän huikeat. Ne toimivat mekon kanssa korujen tavoin, mikä saa kauniisti laskeutuvan puvun näyttämään entistäkin vaikuttavammalta.

Nicole Kidman

Arvosana: 9+

Lue myös: Huh, Nicole Kidmanin nännit pääosassa muotilehden kannessa - hätkähdyttävä kuva!

Paljettinen pettymys

Näyttelijä Helena Bonham Carter, 54, ihastuttaa katsojia ympäri maailmaa The Crown -sarjassa. Tämä pukuvalinta sen sijaan on pettymys. Tyylilleen uskollisen Helenan aurinkolasit ja korut sopivat kenkien kanssa, mutta epäsymmetrinen paljeteista ja harsosta kasattu leninki tärvelee tyylin täysin.

Helena Bonham Carter

Arvosana: 5½

Pohjoisen talven tuntua

Näyttelijä Glenn Close, 73, asteli kameroiden eteen suorastaan majesteettisessa asussa. Kevyesti kädet peittävä harsokangas on kiehtova. Oscar de la Rentan suunnittelema kaapu on muutenkin mahtava valinta. Syvän sininen väri tuo mieleen pohjoisen yötaivaan. Kaulan koristeellinen osa ylistää Glennin kaunista meikkiä ja Cartierin juhlavia korvakoruja.

Glenn Close

Arvosana: 7-

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!