fbq
Céline Dion palasi Las Vegasin konserttilavalle – jättilahjoitus joukkosurman uhreille ja omaisille! | Seiska
Hllwd
04.10.2017 17:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Celine Dion
Céline Dion palasi Las Vegasin konserttilavalle – jättilahjoitus joukkosurman uhreille ja omaisille!
Hllwd
04.10.2017 17:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Laulaja Céline Dion halusi auttaa Las Vegasin joukkosurman uhreja ja heidän omaisiaan.

Las Vegasissa maanantaiaamuna Suomen aikaa tehty joukkosurma vaati yli 50 kuolonuhria ja yli 500 loukkaantunutta.

Las Vegasin joukkoampujan henkilöllisyys julki - Stephen Paddock surmasi yli 50 ja yli 200 loukkaantui!

Tässä on Las Vegasin joukkosurmaaja Stephen Paddock, 64 - ensimmäinen kuva julki!

Monien muiden esiintyjien tavoin myös Céline Dion jatkoi konserttisarjaansa pari päivää joukkosurman jälkeen. Hän ei peitellyt tunteitaan puhuessaan loppuunmyydylle konserttisalille Yhdysvaltain pahimmasta joukkoammuskelusta.

− Te ajattelitte, että voitteko mennä Céline Dionin konserttiin vain kaksi päivää painajaisen jälkeen. Minä pohdin, pystynkö ja pitäisikö minun esiintyä vain kaksi päivää painajaisen jälkeen. Ne ovat vaikeita kysymyksiä, Céline sanoi ennen konserttinsa alkua eilen keskiviikkona (3.10.).

− Menetimme liian monta kaunista ja viatonta sielua, ja monet kärsivät yhä. Tänä iltana näytämme kaikille, että tuemme ja autamme heitä traagisten menetystensä läpi. He tarvitsevat paljon rakkautta ja henkistä tukea, hän jatkoi.

Jättilahjoitus uhreille ja omaisille

Céline muistutti ihmisiä siitä, että iskussa loukkaantuneille tilanne on henkisten traumojen lisäksi haastava myös taloudellisesti. Monet loukkaantuneet ja heidän läheisensä ovat aloittaneet GoFundMe-tilejä saadakseen lahjoituksia sairaalamaksuja varten.

− Haluan teidän tietävän, että kaikki tämän illan tuotot lahjoitetaan uhrien perheille.

Lahjoitettava summa on suuri, sillä Célinen konserttiliput maksavat 95-1 250 dollaria. Laulajaa varten rakennettuun The Colosseum -teatteriin mahtuu hieman alle 4 300 ihmistä, joten pelkästään lipputuloista lahjoitettava summa on yli puoli miljoonaa dollaria.

− Tämän illan konsertti on omistettu joukkosurman uhreille ja heidän perheilleen. Lisäksi omistamme konsertin viranomaisille, lääkäreille ja sairaanhoitajille, jotka tekevät töitä ihmishenkien pelastamiseksi kellon ympäri. Ja kaikille sankareille, jotka tekivät kaikkensa auttaakseen itselleen täysin vieraita ihmisiä epätoivon keskellä.