Caitlyn Jennerin suosio romahti - edessä miljoonien eurojen katastrofi?!

Hllwd | 26.04.2017 13:00

Ihmisten kiinnostus transsukupuolista Caitlyn Jenneria kohtaan laski huippuluvuista pohjamutiin vain kahdessa vuodessa.

Caitlyn Jenner oli median huomion keskipisteenä paljastettuaan transsukupuolisuutensa pari vuotta sitten. Hän antoi tuolloin Diane Sawyerille avoimen haastattelun, jota seurasi 17 miljoonaa ihmistä. Viime viikolla esitetty jatkohaastattelu koki pahan katsojakadon saavuttaen hieman yli neljä miljoonaa katsojaa, noin kolmetoista miljoonaa katsojaa edellistä haastattelua vähemmän.

− Caitlyn ei ymmärrä, mihin hänen ihailijansa ovat kadonneet. Hän on suruissaan katsojalukujen takia, mutta hän uskoo lukujen nousevan viimeisten tarkistusten jälkeen, lähipiiristä supistaan.

Caitlynin elämästä kertovan I Am Cait -tosi-tv-sarjan ensimmäinen tuotantokausi starttasi Yhdysvalloissa kesäkuussa 2015 keräten 2,7 miljoonaa katsojaa. Katsojaluvut laskivat viikko toisensa jälkeen, ja sarjan toinen tuotantokausi keräsi pahimmillaan alle puoli miljoonaa katsojaa.

Kohukirjasta floppi?

Caitlyn on ollut viime viikkoina otsikoissa alkuviikolla julkaistun The Secrets of My Life -kirjansa takia. Kohukirjassa hän kertoo käyneensä sukupuolenkorjausleikkauksessa ja lyttää ex-vaimonsa Kris Jennerin.

Caitlyn Jenner seksielämästään Kris Jennerin kanssa: Tunsin oloni epämukavaksi!

Caitlynille maksettiin kirjasta neljän miljoonan palkkio, ja kohujen uskottiin nostavan kirjan myyntilistojen kärkeen. Toisin kuitenkin kävi. Vaikka The Secrets of My Life julkaistiin virallisesti eilen tiistaina (25.4.), näyttävät teoksen ennakkomyyntiluvut huonoilta. Kirjan epäillään olevan menestyksen sijaan miljoonien eurojen katastrofi.

− Kirja on Amazonin listan sijalla 67. Caitlyn kuvittelee olevansa ykkönen, mutta se ei ole totta. Kukaan hänen läheisistään ei uskalla kertoa hänelle totuutta, lähipiiri juoruaa.

Politiikka karkotti fanit?

Caitlyn keräsi kehuja kerrottuaan transsukupuolisuudestaan, ja hän lupasi olla seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen uusi sanansaattaja. Suosion romahtamisen ensimmäiset merkit huomattiin hänen poliittisten kommenttiensa takia.

Caitlyn Jennerin kohupaljastus – viimeisteli sukupuolenkorjauksensa leikkauksella!

Caitlyn kertoi äänestäneensä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa Donald Trumpia, ja hän on osallistunut presidentin järjestämiin tilaisuuksiin. Suosion alamäki alkoi, kun hän kommentoi sukupuolineutraalia avioliittolakia Ellen DeGeneresin ohjelmassa syksyllä 2015.

− Pidän perinteistä, ja mielestäni avioliitto on ollut aina naisen ja miehen välisen asia. En oikein ymmärtänyt asiaa. Ajan myötä mielipiteeni on muuttunut hieman. Jos avioliitto on sanana niin tärkeä vähemmistöjen edustajille, voin elää sen asian kanssa, Caitlyn sanoi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!