Caitlyn Jenner kirjoittaa paljastuskirjan - ex-vaimo suunnittelee jo oikeustaistelua!

Hllwd | 01.08.2016 19:26

Transsukupuolisen Caitlyn Jennerin paljastuskirjan suunnittelu on saanut tummia pilviä ylleen jo ennen kirjoitusprosessin aloittamista.

Caitlyn haluaa kirjoittaa kirjan, jossa paljastetaan asioita hänen elämästään. Hänen ex-vaimonsa Kris Jenner ei ole innoissaan kirjaprojektista, ja hän on jo uhannut haastavansa exänsä oikeuteen kirjan sisällön takia.

- P**ka on osunut tuulettimeen, vaikkei koko kirjaa ole vielä edes kirjoitettu. Kris on kertonut läheisilleen lähettäneensä Caitlynille kirjallisen vaatimuksen, jossa hän vaatii saada lukea kirjan ensimmäisenä ennen sen julkaisemista, Radar Onlinelle kerrotaan.

 

 

Caitlyn on yrittänyt vakuutella Krisiä, ettei kirjassa puhuta hänestä lainkaan. Kirjan on tarkoitus keskittyä Caitlynin transsukupuolisuuteen.

- Kaikkihan sen tietävät, että muutoksestaan kertoessa hänen on pakko kirjoittaa hetkistä, jolloin kaikki alkoi. Tuolloin hän oli naimisissa Krisin kanssa. Kris tietää Caitlynin pystyvän minkälaisiin tarinoihin tahansa. Koko Kardashianien klaani on peloissaan kirjan takia. Caitlyn on ensimmäinen perheenjäsen, joka kirjoittaa paljastuskirjan.

 

 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!