Hllwd

Bruce Dickinsonin ex-vaimo kuoli traagisessa onnettomuudessa - löydettiin kotoaan elottomana puoli vuotta avioeron jälkeen

19.05.2020 10:34

Laulajalegenda Bruce Dickinsonin, 61, ex-vaimo Paddy Bowden on menehtynyt 58-vuotiaana.

Bowden löydettiin kuolleena kodistaan Lontoossa 18.5. Dickinsonin julkaiseman tiedotteen mukaan Bowdenin kuolemaan liittyi jonkinlainen onnettomuus.

- Tämä on kauhistuttava tragedia, joka vaikuttaa olevan traaginen onnettomuus. Lapsemme Austin, Griffin ja Kia sekä minä olemme kaikki järkyttyneitä, Dickinson kertoi tiedotteessa..

The Sun -lehden mukaan Bowdenin kodista soitettiin hätänumeroon, ja kaksi ambulanssia lähetettiin paikalle. Kyseessä oli henkilö, joka oli voinut huonosti. Bowden todettiin kuolleeksi ensiavun saavuttua paikalle. 

Ex-pari avioitui kahden vuoden seurustelun jälkeen, ja he olivat naimisissa yhteensä 29 vuotta. Avioliiton aikana heille syntyi kolme lasta; Kia, 25, Griffin, 27, ja Austin, 29.

Paddy ja Bruce
Paddy ja Bruce yhdessä Lontoon tapahtumassa vuonna 2015.

Muutto Pariisiin

Dickinsonin ja Bowdenin avioerosta uutisoitiin viime marraskuussa, kun ilmeni että mies oli muuttanut Pariisiin uuden naisystävänsä kanssa.

Musiikkiuransa ohella myös lentäjänä työskennelleen Dickinsonin uusi rakas on häntä viisitoista vuotta nuorempi fitness-ohjaaja Leana Dolci.

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!