Hyppää pääsisältöön
Chloe

Brittimalli kidnapattiin Milanossa: mies sai yli 16 vuoden tuomion – 20-vuotias kaunotar julkaisi vietteleviä somekuvia kesken oikeudenkäynnin!

Englantilaisen Chloe Aylingin kidnappauksen oikeudenkäynti on päättynyt. Mallina työskentelevä Chloe kidnapattiin viime vuonna Milanossa, kun hän osallistui valheelliseen koekuvaukseen. Hänet huumattiin ketamiinilla, sullottiin isoon mustaan muovisäkkiin ja kuljetettiin viereisessä kaupungissa sijaitsevalle vuoristömökille.

Chloeta pidettiin vankina kuusi päivää, jonka aikana häntä pahoinpideltiin fyysisesti sekä henkisesti.

herbaChloen kidnappaaja, puolalainen Lukasz Herba sai lähes 17 vuoden vankeustuomion. Herba väitti oikeudessa, että kidnappaus oli pelkkä julkisuustemppu, jonka avulla Chloe halusi nostetta uralleen. 

Oikeudenkäynnissä ihmeteltiin valokuvia, joissa Chloe kävelee Herban kanssa käsi kädessä. Chloe kertoi, että kyse oli vaateostoksista, jonne hänet pakotettiin vastoin tahtoaan. Chloen asianajaja perusteli, että nuori nainen piti Herban kädestä kiinni vain ja ainoastaan pitääkseen tämän rauhallisena. 

Samaan aikaan syyttäjä kertoi, että Chloe ja Herba ovat olleet Facebook-kavereita maaliskuusta 2015 lähtien. Tuona maaliskuuna Chloe lähetti Herballe kaksi viestiä, mutta niiden sisältöä ei Mirror-lehden mukaan paljastettu oikeudenkäynnissä. 

The Sun puolestaan raportoi, että Herba kuului Black Death -nimiseen seksiorjarinkiin, joka vaatii Chloesta reippaasti yli 20 000 euron lunnaita. Sen lisäksi he ottivat Chloesta vähäpukeisia valokuvia ja kauppasivat tätä dark webissä. 

 

Henkilön RUMOR BUS (@rumorbus) jakama julkaisu

Oikeudenkäynnin aikana Chloe aiheutti kummastusta sosiaalisessa mediassa. Moni piti epäsopivana, että nainen julkaisi muun muassa seksiä tihkuvia valokuvia Instagram-tilillään. Tällä hetkellä Chloe on sulkenut tai piilottanut jokaisen sosiaalisen median tilinsä, mutta vähäpukeiset valokuvat ovat jo levinneet kulovalkean tavoin. 

 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!