Sarah And

Brittihovissa pyöritellään päitä – Sarah ja Andrew ovat saaneet aikaan huiman velkasotkun!

03.06.2020 13:11

Jeffrey Epsteinin seksuaalirikoksiin yhdistettyä ja sen vuoksi hovista sivuun siirrettyä Prinssi Andrew'ta, 60, ja hänen ex-vaimoa Sarah Fergusonia, 60, uhataan kanteella maksuviivästysten ja Sveitsin-kotiin liittyvien epäselvyyksien vuoksi. 

Pariskunta erosi vuonna 1996, mutta he löysivät toisensa uudelleen myöhemmin ja ovat eläneet yhteiseloa näihin päiviin asti. He ostivat vuonna 2014 asunnon 21 miljoonalla, jonka loppukauppahinta 5,5 miljoonaa piti maksaa joulukuussa. Nyt osapuolten välille on noussut asiasta kiista.

Korot ovat nostaneet velkaosuuden jo 7,7 miljoonaan. Salaiseksi sovittujen yksityiskohtien vuoksi asiasta ei kuitenkaan ole kerrottu enempää.

Andrew'n rahaepäselvyydet ovat nousseet toistuvasti otsikoihin, ja hänen epäillään rahastaneen liikemiehiä, jotka pääsivät hänen kauttaan hyödyntämään kuninkaallisia yhteyksiä. Andrew'n panna hovista lohkaisi hänen vuositulojaan sadoillatuhansilla, eikä hänen aiemman luksuselämänsä ylläpitäjää tiedä edes kuninkaallisasiantuntijat.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Carmen Heikkilä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!