Brittihoviin perheenlisäystä - Herttuatar Catherine synnytti

Hllwd | 23.04.2018 15:06

Cambridgen herttuatar Catherine, 36, ja prinssi William, 35, ovat saaneet kolmannen lapsensa. Kensingonin palatsi tiedotti asiasta maanantaina (23.4.). Samalla vauvan sukupuolen kerrottiin olevan poika.

Kensingonin palatsin mukaan äiti ja lapsi voivat hyvin.

Herttuatar kirjautui aikaisin aamulla St. Maryn sairaalaan, jossa hän synnytti myös edelliset lapsensa. Myös prinssi William on syntynyt samassa paikassa.

Lue myös: Herttuatar Catherinen synnytys alkoi - sairaalan luksussiivessä tarjolla muun muassa hierontaa ja samppanjaa!

Sinnikkäät fanit

Innokkaimmat kuninkaallisfanit ja median edustajat olivat synnytyssairaalan edustalla odottamassa pienokaisen syntymää. Näin tapahtui myös prinssi Georgen ja prinsessa Charlotten syntymien aikaan.

Fanijoukko päivystää sairaalan pääovella kelillä kuin kelillä.

– Kun on tänne asti tullut, niin paluuta ei ole. En antaisi itselleni anteeksi, jos lähtisin kotiin ja juuri silloin Kate saisi lapsen, brittifani totesi People-lehdelle.

 Kensingonin palatsi julkaisi Twitterissä kuvan ulkona odottavasta ihmismassasta.

Lue myös: Herttuatar Catherinen raskaus loppusuoralla: Voi, miten ihana raskaustyyli - kuvat!

Raskauden aikana Catherine kärsi aikaisempien raskauksien tapaan rajusta aamupahoinvoinnista, jonka takia hän joutui perumaan joitakin edustustehtäviään, mutta jaksoi kuitenkin usein edustaa tyylikkäänä lukuisissa tilaisuuksissa vielä raskauden loppuvaiheessa.

Pariskunnalla on ennestään kaksi lasta, 4-vuotias prinssi George ja 3-vuotias prinsessa Charlotte.

Rikkovat hovin sääntöä

Williamin ja Catherinen perhe on matkustellut ahkerasti. Viime vuonna uutisoitiin, että nelihenkisen perheen matkajärjestelyt ovat herättäneet närkästystä, koska William ja Catherine näyttävät rikkovan hovin sääntöä matkustamalla yhdessä lastensa kanssa.

Lue myös: Herttuatar Catherinelta harvinainen paljastus prinssi Williamin isyydestä!

Kuninkaallisen protokollan mukaan William ei saisi matkustaa samassa lentokoneessa lastensa kanssa. Syynä sääntöön on mahdollinen lento-onnettomuus, jossa kruununperilliset voisivat menehtyä. Siksi samalla lennolla ei saisi olla kahta kuninkaallisessa perimisjärjestyksessä olevaa henkilöä. Samasta syystä myös Georgen ja Charlotten pitäisi matkustaa eri lennoilla.

Lue myös: Prinssi William ja Catherine rikkovat toistuvasti hovin elintärkeää sääntöä - säännön rikkomisesta voi seurata järkyttävä katastrofi!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!