Hyppää pääsisältöön
brittien ttk

Brittien Tanssii tähtien kanssa -tuotanto sensuroi pettäjäpariskunnan tanssikoreografian – seksikkyys tipotiessään ja esiintymisasukin uusiksi!

Brittimedia uutisoi viime sunnuntaina (7.10.), että sikäläinen Tanssii tähtien kanssa -pari jäi kiinni pettämisestä. Koomikko Seann  Wilson ja ammattitanssija Katya Jones jäivät viime viikon keskiviikkona rysän päältä kiinni, kun he suutelivat lontoolaispubin edessä. 

Erityisen likaisen tilanteesta teki se, että samaan aikaan, kun Seann pusutteli intohimoisesti naimisissa olevaa tanssiopettajaansa, oli hänen oman avovaimonsa syntymäpäivä. 

Lue lisää: Pettämistä Brittien TTK:ssa – kuvat julki! Komea koomikko suuteli tanssivalmentajaansa tyttöystävänsä syntymäpäivänä – antoi klassisen selityksen: ”Vain yksi kerta”

 

Jonesit
Katya on naimisissa Neil Jonesin kanssa

 

Nyt Daily Mail raportoi, että TTK-tuotanto on laittanut tanssiparin koreografian uuteen uskoon ja muokannut siitä vähemmän seksikkään.

Seannin ja Katyan olisi tarkoitus esittää tulevana lauantaina salsaa, rumbaa tai argentiinalaista tangoa.  Uuden koreografian lisäksi lähteet kertovat, että Katyan esiintymisasu ei tule missään olosuhteissa olemaan paljastava. 

scott wilson

Pettämisepisodin seurauksena Seannin ja näyttelijätär Rebecca Humpriesin vuosia kestänyt suhde kariutui. 
 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!