Hyppää pääsisältöön
Aisley

Brittien Big Brotherista tunnetuksi tulleen Aisleynen tissimania hakee vertaistaan - suurin laillinen kuppikoko saavutettu!

Isossa-Britanniassa Big Brotheriin vuonna 2006 osallistunut Aisleyne Horgan Wallace, 40, tunnetaan paitsi tv-töistään ja kolumneistaan, niin myös huiman uhkeasta ulkomuodostaan.

Aisleyne ei ole millään muotoa pyrkinyt salailemaan kauneusleikkauksiaan, oikeastaan päin vastoin. Instagramissa auliisti itseään esittelevä kaunotar on panostantut etenkin rintavarustukseensa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aisleynehorganwallace @aisleyne1

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aisleynehorganwallace

A post shared by Celebritys (@hotcelebrityhunterr) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AisleyneHorganWallace - Gallery 2394630

A post shared by Only Sexy Celebs (@onlysexycelebs) on

XX

FF-kuppi saavutettu!

Aisleyne kertoo Daily Starille, että rintojensa suhteen hän on päässyt maaliin.

- Viimeisimmän leikkauksen jälkeen kuppikokoni on todennäköisesti FF. Rintani ovat vielä turvoksissa operaation jäljiltä, joten en tarkalleen ottaen tiedä, minkä kokoisia rintaliivejä minun pitäisi käyttää.

Isossa-Britanniassa kauneuskirurgiaa säädellään lailla. Se tarkoittaa, että klinikoilla tehtäville rintojen suurennuksille on määritelty maksimikoko. Sitä suurempia rintoja haluavien pitää suunnata ulkomaille operoitaviksi.

- Nyt rintani ovat laillisessa maksimikoossa. Täytettä on 8 dl per rinta.

Daily Starin lehtijutun mukaan Aisleynen uusi miesystävä oli anellut naista jättämään kauneusleikkaukset, mutta nyt ilmeisesti kumpikin on tyytyväinen lopputulokseen. Kuvaa uudesta rintavarustuksesta ei ole vielä julkaistu, mutta sen aika tulee varmasti pian!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press, instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!